Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Το Χαϊδάρι Ψηλά! Ερωτηματολόγιο για τους πολίτες




 Στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ερωτηματολογίου προχώρησε η δημοτική παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» επιδιώκοντας  ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης και το link:

Η δημοτική μας παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» επιδιώκει τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες απορρίπτοντας τα «παχιά» λόγια και τις ανέφικτες υποσχέσεις.

Κεντρικός μας στόχος είναι η συγκρότηση ενός προγράμματος που θα μπορεί  να εφαρμοστεί από την πρώτη κιόλας μέρας που θα αναλάβουμε τις τύχες της πόλης για να μπορέσουμε να «χτίσουμε»  μια καλύτερη ζωή για τους κατοίκους της.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταγράψουμε  πρώτα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι δημότες και στην συνέχεια να προχωρήσουμε στην διαμόρφωση ενός πλαισίου δράσης που θα «απαντά» σε κάθε τι που δυσχεραίνει την καθημερινότητα του Χαϊδαριώτη.

Για αυτό το σκοπό προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ερωτηματολογίου που δίνει την δυνατότητα για πρώτη φορά στους πολίτες του Χαϊδαρίου να μεταφέρουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους μέσα από την  διαδραστικότητα του διαδικτύου.

Εσείς τις απαντήσεις, Εμείς τις λύσεις!

Η πρόταση σας, στο πρόγραμμα μας!

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό link που οδηγεί στην συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSB5CFcple7vvqGKu-ZCYh1U5HnAQNq7Nf0RgroJGQJHpa_g/viewform?usp=sf_link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου