Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019 ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ






Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου πραγματοποίησαν με επιτυχία την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εθελοντών στις δράσεις της κοινωνικής αλληλεγγύης, των χορηγών και των εθελοντών αιμοδοτών, στις 11/2/2019 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Βασιλειάδης και Γιάννα Χριστόγλου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης Μαλάμω Μαστραγγελή-Κοσμίδου, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Γιάννης Γκίκας, «Αιγάλεω Νέα Εποχή» Λάμπρος Σκλαβούνος, «Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη» Παναγιώτα Μερκουράκη–Νικολούδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Περράκης και Γιάννης Δημομελέτης, οι εκπρόσωποι Συλλόγου Εργαζομένων Ν. Καρακουλάκης, Αγοράς καταναλωτών Ν. Μάντικας, Συνήγορου του Πολίτη Σ. Ευαγγελάτος, Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων Κ. Μπατσάρας, RIVER WEST Ε. Νίκα.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για τις δράσεις της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και βραβεύτηκε η εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Bloodsharing, εκπρόσωποι της οποίας ανέπτυξαν το σκεπτικό της δράσης τους και ένα μικρό χρονικό των πεπραγμένων τους. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, οι βραβεύσεις των εθελοντών και των χορηγών και η κλήρωση των δώρων.




Ο Δήμος ευχαριστεί τους εθελοντές και τους χορηγούς μας, που με τις πράξεις τους στέλνουν μήνυμα ζωής στους συνανθρώπους μας και αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου