Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ





Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν, σε εορταστικό κλίμα, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγάλεω με τη φωταγώγηση της πλατείας Ελ. Βενιζέλου.

Ο ουρανός γέμισε βεγγαλικά και λόγω της βροχής η γιορτή συνεχίστηκε στο μετρό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θανάση Σκαρλάτου. Τη σκυτάλη πήραν μαθητές και μαθήτριες από τα 1ο, 11ο και 20ο Δημοτικά σχολεία -συνοδευόμενοι από τους δασκάλους μουσικής τους- με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παραδοσιακά γλυκά μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους, ενώ τα ξωτικά με παιχνίδια και face painting δημιούργησαν για τα παιδιά μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Νικητάκης, Κώστας Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου, οι επικεφαλής παρατάξεων κ.κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ράνια Βλάχου-Παναγιωτίδου, Μάκης Ζάχαρης, Μαλάμω Μαστραγγελή, Δημήτρης Μπέσης και Τάσος Σαράντου, εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των ΕΒΕ Αιγάλεω, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται…
22/12, στις 18:00 με Θεατρικά δρώμενα για παιδιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» και 18, 20, 23 και 31/12 με τη Φιλαρμονική στην πόλη μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου