Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ




Από τον επικεφαλής της ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Μια ομάδα - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ πλέον – ΑΙΓΑΛΕΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, που διακρίθηκαν και διακρίνονται σε κάθε στίβο της ζωής, αποφασίσαμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, τις γόνιμες απόψεις μας, στην κοινή ΠΡΟΤΑΣΗ μας, να δώσουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ εαυτό μας για να αλλάξουμε τις προοπτικές της πόλης μας, και μαζί, το μέλλον της, για να μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για μια πόλη αντάξια της Ιστορίας της.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Πολλοί, συνηθισμένοι στις πρακτικές τού χτες, με τις κομματικές διοικήσεις τού Δήμου, που έφεραν το Αιγάλεω, την άλλοτε πρωτεύουσα πόλη της Δυτικής Αθήνας, σε αυτά τα πρωτοφανή χάλια, την ολοένα επιταχυνόμενη παρακμή, με τον κίνδυνο η ίδια η πόλη να πάψει να υπάρχει σαν ανεξάρτητος Δήμος και να μετατραπεί σε παράρτημα – διαμέρισμα – χωριό παρακείμενων Δήμων (Περιστερίου, Αθήνας, Νίκαιας – Κορυδαλλού, Πειραιά) μας ρωτούν: Ποιοι σας στηρίζουν, πού στηρίζεστε;

Η απάντηση είναι ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ. Δεν ανήκουμε σε κομματικές επετηρίδες, σε κομματικά κονκλάβια και διαδρόμους.

Εμάς το Κόμμα μας είναι το Αιγάλεω και ο υπερήφανος, εργατικός, προοδευτικός λαός του, όλοι εσείς. Όλοι εμείς. Σπλάχνα εκ τών σπλάχνων του που ερχόμαστε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε κομματάκια αυτή την ταλαιπωρημένη – ξεχασμένη – διχασμένη πόλη.

Εμείς είμαστε όλο το Αιγάλεω. Όχι το Αιγάλεω τού ΣΥΡΙΖΑ, τής Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τού ΚΚΕ και πάει λέγοντας.
Και έτσι θα πορευθούμε, και τώρα και πάντα.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Αυτά τα τελευταία δραματικά χρόνια στο έμπα τού 21ου Αιώνα και στις δυο δεκαετίες του, με όλες τις κομματικές διοικήσεις του Δήμου μας (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) το Αιγάλεω έχασε τη λεγόμενη ανταγωνιστικότητά του…

Οπισθοχώρησε σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης, επενδύσεων, ποιότητας ζωής.
Σε αυτά λοιπόν θα δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, για να σώσουμε στην κυριολεξία, την πόλη μας, που απειλείται με αφανισμό, με υποβιβασμό, σε επίπεδο χωριού πλέον.

Έτσι μόνο, “ματώνοντας” στην κυριολεξία, τις φανέλλες μας, θα επιδιώξουμε:
Άμεση, ουσιαστική και λειτουργική αναβάθμιση του ΑΛΣΟΥΣ – ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟΥ τών 120 περίπου στρεμμάτων, που αποτελεί την καρδιά της πόλης, το διαμάντι της, και που με ευθύνη όλων τών κομματικών διοικήσεων, έχει αυτά τα πασίδηλα χάλια.


  • Πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου και των μικρών παράπλευρων μονοπατιών, δημιουργία ποδηλατόδρομων, διαδρομών για δρομείς, διοργάνωση εκθέσεων, εκδηλώσεις μέσα του, αγωνιστικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, παιδότοποι, υπαίθριο γυμναστήριο, αστικός αγρόκηπος - στην περιοχή της σημερινής Διεύθυνσης Κήπων, που θα μεταφερθεί σε άλλη κατάλληλη τοποθεσία - ηλεκτροφωτισμός, επαρκής φύλαξη σε 24ωρη βάση, όλα αυτά που θα αναβαθμίσουν το άλσος μας και θα φέρουν χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη μας, καθιστώντας την ελκυστικό αστικό προορισμό.
  • Νέες εκδηλώσεις σε όλο το Αιγάλεω, στις Γιορτές των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, στις Απόκριες, το Πάσχα, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, τόσο στο Κέντρο, όσο και στο άλσος και σε όλες τις γειτονιές της πόλης.
  • Τόνωση του Εμπορικού Κέντρου της πόλης και των περιφερειακών μικρών εμπορικών δρόμων με εκδηλώσεις και καμπάνιες προβολής.
  • Εκκίνηση, επιτέλους, τής δημιουργίας του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων, του μεγαλύτερου στη Ν.Α. Ευρώπη που θα εξυπηρετεί όλες τις εσωτερικές και διεθνείς γραμμές στην περιοχή του Ελαιώνα.
  • Επαναφορά των Δημοσίων Υπηρεσιών στην πόλη, με πρώτη εκείνη της Τροχαίας Ασφαλείας και τού Τομέα Υγείας (ΙΚΑ - ιατρεία, Λοιμωδών).
  • Δημιουργία και λειτουργία τριών μουσείων, του Αθλητικού και Καλλιτεχνικού κάτω από τις εξέδρες τής Θηβών στο Δημοτικό Στάδιο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, και τού Μουσείου Ελιάς στο Κτήμα Μερκάτη.
  • Αναβάθμιση των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων της πόλης, με επίλυση όλων τών χρόνιων προβλημάτων τους.
  • Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Πράσινου Ισοζυγίου στην πόλη, με νέες φυτεύσεις σε πλατείες, πρασιές, εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, στο Άλσος, παντού όπου είναι πρόσφορο.
  • Είσοδο στις νέες τεχνολογίες, στην Κοινωνία τής Πληροφορίας, με συμμετοχή σε κάθε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα βοηθήσει την πόλη να ξεκολλήσει από τη χαρτούρα και τη γραφειοκρατική δυσλειτουργία.
  • Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας, τής επιχειρηματικότητας τών νέων, τών γυναικών, τών άνεργων, τών νέων επιστημόνων.
  • Αλληλεγγύη ενεργή με νέους θεσμούς και δράσεις σε φοιτητές, σε μονογονεϊκές οικογένειες, σε νέα ζευγάρια, σε ηλικιωμένους, σε μειονεκτικές ομάδες τού πληθυσμού, σε οικογένειες κάτω από τα όρια τής φτώχειας.
  • Νέες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις και συνεργασίες που θα ενεργοποιήσουν όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία τής πόλης.


Και όλα αυτά θα τα πετύχουμε ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, και ένα ακόμα: ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ.

Πολλοί μας ρωτάνε και σε σχέση με τις υπάρχουσες αυτοδιοικητικές κομματικές παρατάξεις (και κάποιες που ψαρεύουν στον δήθεν ανεξάρτητο – στα λόγια – χαρακτήρα τους, αλλά διαθέτουν κομματικές ταυτότητες και ενεργά κομματικά μέλη στην πραγματικότητα):

“Πώς θα συνεργαστείτε, με το νέο δεδομένο τής απλής αναλογικής στον Νόμο Κλεισθένη;”.
Με αυτό το δικό μας πρόγραμμα θα κυβερνήσουμε τον Δήμο μας, και αν όλοι οι άλλοι δεν συνεργαστούν και συμπλεύσουν στη στείρα άρνηση, θα προσφύγουμε στο θεσμό τού Τοπικού Δημοψηφίσματος για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας στο σύνολό του.
Από την άλλη, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αν κάποια ή κάποιες από τις υπόλοιπες παρατάξεις υπερψηφίσουν τις προγραμματικές μας θέσεις, θα μας είναι καλοδεχούμενες.
Άλλωστε εμάς ενδιαφέρει η πρόοδος, η ανάπτυξη και το μέλλον τής πόλης και όχι τα παρασκήνια, οι καρέκλες και τα οφίτσια τής εξουσίας.

ΤΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ


  • Το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα είμαστε ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και με την πλειοψηφία που πιστεύουμε ότι θα μας τιμήσει με την ψήφο του στις 26 Μάη – και με τη μειοψηφία που θα προτιμήσει τους άλλους συνδυασμούς.
  • Θα πηγαίνουμε εμείς στον λαό, με εβδομαδιαίες επισκέψεις, περιοδείες σε κάθε γειτονιά τής πόλης μας.
  • Χωρίς βεντετισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, θα ακούμε τον κάθε δημότη και δημότισσα, και με τον σεβασμό στον διάλογο, θα προχωρήσουμε…
  • Για ένα ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ…
  • Έναν Δήμο παράδειγμα δημιουργικότητας, ανάπτυξης, ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΚΦΡΑΣΗ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΕΛΛΟΝ.
  • Έναν Δήμο που θα ξανανθίσει και θα στεριώσει η ελπίδα και θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή στις ζωές όλων των πολιτών.
  • Γιατί το αγαπημένο μας Αιγάλεω αξίζει και μπορεί να έχει ένα φωτεινό μέλλον…
  • Το χρωστάμε στα παιδιά μας…

Για όλ’ αυτά λοιπόν, Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, με επικεφαλής τον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΣΑΜΙΟ προκαλεί κάθε Αιγαλιώτη και Αιγαλιώτισα, ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ, για την ανάταση και ανάσταση τής ιστορικής πόλης μας.
Στις 26 Μάη θα πούμε όχι στους κομματικούς υπαλλήλους, στην κομματική νομενκλατούρα, στις κομματικές επετηρίδες.
Και θα στηρίξουμε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη τής πόλης μας.

  • ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
  • ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΣΑΜΙΟ.
  • ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ…
  • Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΗΝ 26Η ΜΑΗ 2019, Η ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΣΑΜΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…
  • ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ!
ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΣΑΜΙΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου