Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Επανέρχεται ο Λάμπρος Μίχος στην Αγία Βαρβάρα




Επανέρχεται ο Λάμπρος Μίχος στην Αγία Βαρβάρα με την επίσημη πλέον δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης.

Για πολλούς η υποψηφιότητα Μίχου αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και αρκετό καιρό , μέχρι την στιγμή που ο ίδιος με πρόσφατη ανακοίνωση του ξεκαθάρισε με τον πλέον εμφανή τρόπο τις προθέσεις του με την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά το Δημαρχιακό αξίωμα.

Είναι βέβαιο ότι η υποψηφιότητα του Λάμπρου Μίχου αλλάζει άρδην το δημοτικό τοπίο , αφού το όνομά του έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη της πόλης , με έργα και δράσεις που συνέβαλλαν καθοριστικά στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή της , σε όλη την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας , από το 1995 που πρωτο-εξελέγη Δήμαρχος της πόλης και για τέσσερις τετραετίες, τις δύο τελευταίες μάλιστα με ποσοστά 68% και 62%, από την πρώτη Κυριακή, αφήνοντας την δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην Αγία Βαρβάρα με τις καινοτόμες και δημιουργικές παρεμβάσεις του αλλά και στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις στα κορυφαία όργανά της αλλά και κατά την κοινοβουλευτική του θητεία. 

“Βιώνουμε μαζί τη σταδιακή απαξίωση της πόλης μας και δεν δικαιούμαστε να μείνουμε άλλο αδρανείς.”,αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανοιχτή επιστολή του ο Λάμπρος Μίχος , ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει χαρακτηριστικά : 

“Η τωρινή δημοτική αρχή, που αρχικά εμπιστευθήκαμε, δυστυχώς μας διέψευσε και μας απογοήτευσε. Το Δήμο δεν τον υπηρέτησε αλλά τον χρησιμοποίησε και επέτρεψε να επανέλθουν νοοτροπίες που ταλαιπωρούν την πόλη και διώχνουν τους κατοίκους τηςκαι καλεί σε συστράτευση του συνδημότες του αναφέροντας σχετικά:Γνωρίζω πολύ καλά ότι το αξίωμα του Δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας δεν είναι ένας ευχάριστος περίπατος στην εξοχή, όπως κάποιοι αφελώς το νομίζουν. Είναι αγρύπνια, είναι κούραση, αλλά κυρίως είναι σύγκρουση με κακές νοοτροπίες και συμφέροντα. 
Γι αυτό χρειάζεται πυγμή, πείρα, γνώση, τόλμη, σκληρή δουλειά, αυταπάρνηση, ασυμβίβαστη στάση και αποφασιστικότητα και κυρίως του καθενός και της καθεμιάς η δυναμική στήριξη, όπως παλιά, που βάλαμε τάξη στην πόλη, δώσαμε αυτοπεποίθηση στους συνδημότες μας και όλα τα εφόδια στα παιδιά μας.


Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου