Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ




Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Χαϊδαρίου επισκέφτηκε την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, όπου τους υποδέχθηκε το προσωπικό και τα μέλη τους. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, Μιχάλης Σελέκος, βρέθηκε στα Κ.Α.Π.Η. Δάσους, Κέντρου και Αγ. Γρηγορούσας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Ναουάφ Δαουάχερ, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Δημουλά στα ΚΑΠΗ και τον Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μιχάλη Κοκκάρα.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος αντάλλαξαν με τα μέλη και το προσωπικό ευχές αγάπης και ειρήνης για τη νέα χρονιά, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο κος Σελέκος γνωστοποίησε τον προγραμματισμό που υπάρχει για λειτουργία Κ.Α.Π.Η. στα Κουνέλια, για τις επικείμενες λαϊκές συνελεύσεις αλλά και για τις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους των Κ.Α.Π.Η, όπου τα μέλη τους θα συζητήσουν με τη Δημοτική Αρχή τα προβλήματα που υπάρχουν στη γειτονιά τους. Επιπρόσθετα, ο κος Δαουάχερ ενημέρωσε για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται αυτή τη στιγμή στα συγκεκριμένα κέντρα.

Με την ευκαιρία των επισκέψεων, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στις μέρες μας και στην οικονομική στήριξη που παρέχει η τρίτη ηλικία στους νέους, μια δύσκολη κατάσταση που, όπως τόνισε, θα αλλάξει με τον αγώνα και τη συμμετοχή των κατοίκων. Ειδική αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στα αντιπλημμυρικά έργα που ξεκινούν στη λεωφόρο Καβάλας αλλά και στην κατασκευή της πεζογέφυρας στο Παλατάκι και στις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα πρέπει να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η ανθρώπινη ζωή με δήθεν αλλαγές και αλλοιώσεις του χώρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου