Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Στέφανος Παπαδόπουλος: "Η δημόσια υγεία πάνω από τα κέρδη !" Συμπαράσταση στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ιλίου


Με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ιλίου που υλοποίησαν την απαίτηση των κατοίκων για μια υγεία πάνω από τα συμφέροντα και τα κέρδη των εταιριών τηλεφωνίας, εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την ενεργό στήριξή μας.


Δυστυχώς, οι παραπάνω εταιρίες εκμεταλλευόμενες ένα θολό νομικό πλαίσιο, έχουν κατακλύσει τις γειτονιές με κεραίες, αδιαφορώντας για την εκπεμπόμενη ηλεκτρονική ακτινοβολία.

Δεν διστάζουν να τις στήνουν ακόμα και καμουφλαρισμένες δίπλα από σχολεία και νηπιαγωγεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ανοχή μας απέναντι στην πρόκληση για το κέρδος σε βάρος της υγείας.

Τονίζουμε επίσης τον ρόλο των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των δημοτικών συμβούλων που είναι να βρίσκονται δίπλα στους δημότες που τους εξέλεξαν, αρωγοί και υποστηρικτές των δίκαιων αιτημάτων τους για λύση των προβλημάτων της γειτονιάς και της πόλης.

 Καμία προσπάθεια  φίμωσης, κανένα εμπόδιο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ιλίου, Θεοδωρακόπουλο Γιώργο, Κουτσιανά Πάνο, Σταματόπουλο Γιώργο και Ξενάκη Νίκο, που υλοποίησαν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που έβαζε την υγεία των δημοτών σε πρώτη προτεραιότητα.


Στέφανος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου
Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου
«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου