Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

FLORAL-Πρόγραμμα εκδηλώσεων από Παρασκευή 3/10 έως Τετάρτη 15/10


Το Floral παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 3 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Δείτε το εδώ αναλυτικά:



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/10: RIVERBED
Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα δίσκο(Face of reality), δυο videoclips (Running Down, As a friend) και μία σειρά από live εμφανίσεις, το ροκ συγκρότημα από την Αθήνα, οι RIVERBED, επιστρέφουν με μία μοναδική εμφάνιση τηνΠαρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Floral στα Εξάρχεια.

Με ανανεωμένο πρόγραμμα, οι RIVERBED, ροκάρουν με τραγούδια από τη δεκαετία του ’70 και μετέπειτα, αλλά και με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.    

Μία ροκ πανδαισία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


Also check:                                                                        
Facebook page: https://www.facebook.com/riverbedtheband

Official Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCZZcLMxhRjfr64xgeyXf19A

Ακούστε το τραγούδι As a friend των Riverbed :

https://www.youtube.com/watch?v=tlB1PWg4vAA



Στις 22:00 | Είσοδος ελεύθερη





ΣΑΒΒΑΤΟ 4/10: BLUES FATHERS & THE SWINGERS
Οι Blues Fathers & The Swingers δημιουργήθηκαν το 2007 και παίζουν blues σε όλες τους τις μουσικές εκφάνσεις, από τα ακουστικά των Robert Johnson, Big Bill Broonzy κ.ά, τα blues της Νέας Ορλεάνης, τα swing του Μεσοπολέμου, τα early jazz του D.Ellington, της E. Fitzgerald, τα Chicago Blues (1940-1970 κυρίως) αλλά και J.J Cale, Eric Clapton, Ten Years After, Rory Gallagher, Tom Waits, κ.ά.



Η μπάντα αποτελείται από τους:                                 


Μελέτη Πόγκα – κιθάρα ,φωνή

Γιώργο Κουβαρά – πιάνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Φώτη Δασκαλάκη – μπάσο

Γιάννη Χριστόπουλο – τύμπανα



Στις 22:00 | Είσοδος 4 ευρώ




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/10: HAPPY DOG PROJECT
Οι Ηappy Dog Project δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2000. Ξεκίνησαν επηρεασμένοι από μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι John Scofield, Beastie Boys, Medeski Martin & Wood, Bill Laswell, James Brown, Έλληνες σολίστες της παραδοσιακής μουσικής (Πετρολουκάς Χαλκιάς), καλλιτέχνες του μεσογειακού /ανατολίτικου ήχου (Omar Faruk Tekbilek, Mercan Dede κά). Με τον καιρό και ύστερα από δεκάδες live, το συγκρότημα δημιούργησε το δικό του χαρμάνι ήχου που μπλέκει το funky/hip hop groove με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, ηχοχρώματα από την ελληνική παράδοση και dub ατμόσφαιρες.


Το 2004 οι Happy Dog κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Dog Days Are Over» στην εταιρεία ANKH, με παραγωγό τον Μανόλη Αγγελάκη. Το «Doggy Style» ήταν η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους (ANKH) με παραγωγούς τους Μανόλη Αγγελάκη και Στάθη Ιωάννου, αμφότεροι μέλη των Ιllegal Operation. Η τρίτη τους δουλειά «Dog to the bone» με original υλικό και διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών, κυκλοφόρησε τον Ιούνιου του 2012 από την αμερικανική εταιρεία Ropeadope (www.ropeadope.com)


Όλα αυτά τα χρόνια οι Happy Dog έχουν παίξει σε δεκάδες clubs και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο φημισμένο Akbank Jazz Festival της Κωνσταντινούπολης που έγινε στο Babylon Club, στο λονδρέζικο Hyde Park και αλλού.

                                                                                                    

Happy Dog Project:                                                           
Αποστόλης Λαμπούρης (τενόρο σαξόφωνο/φλάουτο)
Γιάννης Τσερώνης (βαρύτονο σαξόφωνο)
Γιάννης Δημητριάδης (όργανο, ηλεκτρικό πιάνο)
Βαγγέλης Κασβίκης (τύμπανα)
Πάνος Τομαράς (μπάσο)
Γιάννης Δημάκος (κιθάρα)

Γκεστ ο Mc Jeff “BNC” Gonzalez

www.myspace.com/happydogproject



Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ




ΣΑΒΒΑΤΟ 11/10: FINGERSNAP

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου οι Fingersnap ανεβαίνουν στη σκηνή του Floral.

Η εξαμελής μπάντα, συνεχίζει να δίνει το παρόν στους αθηναϊκούς χώρους, ντύνοντας κάθε φορά την ατμόσφαιρα με funk και soul ηχοχρώματα.


Μπαίνοντας για τα καλά στο φθινόπωρο, δυναμικός ρυθμός, ένταση και funky riffs θα γεμίσουν το πάντα ζεστό και διαχρονικό στέκι των Εξαρχείων. Με τη διάθεση στα ύψη η μουσική παρέα σας περιμένει για ένα δυνατό σαββατόβραδο.


                                                                             
Γιάννης Ζαράγκαλης-φωνή                              


Γιώργος Λυκούδης-τρομπέτα

Κώστας Αλουπογιάννης-κιθάρα

Μαίρη Λυριτζή-πλήκτρα

Γιώργος Κωνσταντίνου-μπάσο

Βαγγέλης Τσιμπλάκης- drums



Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ





ΤΕΤΑΡΤΗ 15/10: YOEL SOTO & LA CUCARACHA feat. ROSANNA MAILAN
La Cucaracha, η πιο σημαντική κουβανέζικη μπάντα τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα ποικίλο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από το πλούσιο μωσαϊκό της κουβανέζικης μουσικής σκηνής, τα οποία έχουν τραγουδήσει μεγάλοι ερμηνευτές της Κούβας όπως: Trio Matamoros, Benny Moré και Buena Vista Social Club, καθώς και συνθέσεις και διασκευές του Υoel Soto, από γνωστά τραγούδια της Salsa Somántica, ο οποίος και διευθύνει τη μπάντα.



Αυτή τη φορά η La Cucaracha παρουσιάζει τη Rosanna Mailan, εξέχουσα κουβανή τραγουδίστριαπου ζει στην Αθήνα και έχει συνεργαστεί με διάφορους Έλληνες και λάτιν καλλιτέχνες, όπως οι Apurimac και ο Νεκτάριος Βασιλείου, γνωστός ως “Μister Bachata”.



Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ








Floral 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου