Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος του 2013

 Αγάπη & Σχέσεις
Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα μείνει για ένα χρόνο. Η θέση του Δία θα επιρεάσει σημαντικά πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και τις σχέσεις σας.
Πρώτον, ο Δίας θα σας δώσει κάποια επιπλέον σωματική ενέργεια και τη σεξουαλική δύναμη.
Επιστρέφοντας στον Ιούλιο του 2013, το πρώτο μέρος του μήνα θα είστε ο εαυτός σας, θα έχετε την αισιοδοξία και την αίσθηση του χιούμορ, και θα είστε μια καλή παρέα για τους γύρω σας, έτσι τα πράγματα πρέπει να πάνε αρκετά καλά. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας ενδέχεται να προκύψουν, όμως, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν  προβλήματα από καιρό σε καιρό.

Κατά την 13η Ιουλίου 2013, ο Άρης θα κάνει επίσης μια είσοδο στον Καρκίνο, και ο συνδυασμός του Άρη και του Δία θα είναι "δυναμίτης": αυτό θα απελευθερώσει τεράστιες ποσότητες αδρεναλίνης, έτσι θα είστε παθιασμένοι για έρωτα και περιπέτεια, αλλά θα υπάρχει επίσης ο κίνδυνος για κάποιες υπερβολές, απερισκεψίες και ίσως οδηγηθείτε ακόμη και σε συγκρούσεις. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε σε τέτοια περίπτωση!
Καριέρα & Οικονομικά
Αφού ο Δίας έχει εισέλθει στον Καρκίνο, μια σημαντική χρονιά έχει αρχίσει για την καριέρα τους. Ο Δίας φέρνει συνήθως ανοίγματα και επαγγελματικές ευκαιρίες σε εκείνους που γεννήθηκαν σ’ αυτό το ζώδιο.
Επιπλέον, ο Δίας σας δίνει τόλμη, όραμα και μια τάση για μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία, φυσικά, θα σας οδηγήσουν σε πρωτοβουλίες γεμάτες γενναιότητα που δεν θα τις παίρνατε στα σοβαρά.
Θα υπάρξουν περίοδοι στις οποίες αυτές οι τάσεις θα γίνουν αισθητές πιο δυναμικά, και ο Ιούλιος του 2013 θα είναι μια τέτοια περίοδος. Η Δύναμη του Δία θα ενισχυθεί με τη διέλευση του Ήλιου και του Άρη από τον Καρκίνο, και τα τρία αστέρια θα φέρουν ζωτικότητα, επιχειρηματικό πνεύμα, φιλοδοξία, και πολλή μεγάλη επιθυμία και ανάγκη για δράση.
Θα έχετε φανταστική ενέργεια και δυναμική που θα σας οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία εάν τις χρησιμοποιήσετε σωστά για να πετύχετε τους αντικειμενικούς σας στόχους. Σε αντίθετη περίπτωση αν δεν διοχετευτεί σωστά αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι ανεξέλεγκτη και να προκαλέσει επώδυνες καταστάσεις.
Φυσική κατάσταση & Ηθικό
Θα έχετε πολλή ζωτικότητα, αλλά και μία τάση για έλλειψη μέτρου και, το δεύτερο μέρος του Ιουλίου 2013, ενδεχόμενα να διακρίνεται από βιασύνη και απροσεξία.
Η επικίνδυνη και υπερβολή συμπεριφορά σας μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα υγείας, καθώς επίσης συγκρούσεις και ατυχήματα. Προσοχή!
Συμβουλή για τον καρκίνο τον Ιούλιο του 2013
Να σταματάτε πότε πότε, πάρτε μια ανάσα και ξανασκεφτείτε τα πράγματα!



Δεύτερον, θα ενισχύσει το θάρρος σας, θα απελευθερώσει τις αναστολές σας και θα σας προκαλέσει να εξερευνήσετε και να ζήσετε νέες εμπειρίες. Επιπλέον, ως μεγάλος εραστής της ελευθερίας, που  είναι, ο Δίας θα θέλήσει να καταργήσει  όλους τους περιορισμούς γύρω σας, όλες τις ασφυκτικές καταστάσεις ή συνθήκες που σας επιβάλλει το περιβάλλον σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου