Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ Δήμος Αναστασιάδης


Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα δυναμικό, αισιόδοξο και πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Από τις αρχές Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα ερμηνεύει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, παλιές και καινούργιες, στη σκηνή του « ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178».

Η αγαπημένη καλλιτέχνις με την υπέροχη λαϊκή φωνή και τα αμέτρητα αγαπημένα μας τραγούδια κυριαρχεί σε ένα πρόγραμμα που, θέλουμε να πιστεύουμε ότι, θα αγκαλιάσει ο κόσμος!

Μαζί της όλο το χειμώνα θα βρίσκεται ο νέος αλλά ήδη πολύ ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής Δήμος Αναστασιάδης που, τα
τελευταία 3 χρόνια, έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στα ραδιόφωνα και τα charts. Την ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ και τον Δήμο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο πολύ ταλαντούχος Λούκας Γιώρκας, η ανερχόμενη Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο «σύγχρονος» Μιχάλης Μόσχου, η νεαρή Σοφία Κίλλια, ο κρητικός λυράρης Μιχάλης Κατρίνης και ο DJ-Κλο.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου επιμελείται το πρόγραμμα και ο Γιώργος Ζαχαρίου ενορχηστρώνει. Οι τρεις τους, με μεγάλη χαρά, υπογράφουν τις πολύ ξεχωριστές μουσικές μας νύχτες, εδώ στο «ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου