Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

H ΝΙΝΑ HAGEN και οι APOCALYPTICA στο 1st ΕUROPEAN ROCK MARATHON

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - 03 Δεκεμβρίου 2011, Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου - (TAE KWON DO)

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 - Κλειστό Φαλήρου (TAE KWON DO)
Έναρξη: 19.30 Doors Open: 18.30

Δείτε τον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη της καλύτερης
ανερχόμενης rock μπάντας της Ευρώπης και απολαύστε
τις συναυλίες των ΝΙΝΑ HAGEN και APOCALYPTICA!


Ο 1ος Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος είναι γεγονός και ξεκινάει από τη χώρα μας!
Μέσα από εκατοντάδες ανερχόμενα ροκ συγκροτήματα από όλη την Ευρώπη που πήραν μέρος στον διαγωνισμό, επιλέχτηκαν οι 8 φιναλίστ που θα διαγωνιστούν ζωντανά στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Φαλήρου (TAE KWON DO).

H NINA HAGEN είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη καλλιτέχνης του είδους της και θα την απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του 1ου Eurock Marathon! H «μητέρα» της Punk-rock σκηνής, καθιερώθηκε τόσο με την εκρηκτική φωνή της όσο και με τη θεατρική σκηνική της παρουσία και παραμένει, μετά από 3 δεκαετίες, από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες της Punk-rock σκηνής.

Οι τρομεροί APOCALYPTICA, ύστερα από τις εμφανίσεις τους σε όλα τα μεγάλα ροκ φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, επιβεβαίωσαν την εμφάνισή τους και στη χώρα μας. Οι διάσημοι Φιλανδοί ρόκερς με τα τσέλα, θα δώσουν τη δική τους συναυλία με ένα set list που θα περιλαμβάνει ότι καλύτερο μας έχουν δώσει στην καριέρα τους, καθώς και κομμάτια από τον τελευταίο τους δίσκο “7th Symphony”. Τον πότε άγριο και πότε μελαγχολικό ήχο από τα τσέλο τους, θα συμπληρώσουν εντυπωσιακοί φωτισμοί και εφέ.

Πριν τους APOCALYPTICA, το κοινό θα ξεσηκώσουν σε ένα ροκ πάρτι οι πιο hot μπάντες της ευρωπαϊκής ροκ σκηνής: EMBASSY, KIRMIZI, MAXIMUM POWER, NOTE TO AMY, SAMARAH, SINGLETON, STEREOVERVE και οι «δικοί μας» ROSEBLEED.
Ήχοι που κινούνται από το pop-rock μέχρι το heavy metal, εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες, ένταση αλλά και συναίσθημα θα εναλλάσσονται επί σκηνής σε ένα απολαυστικό live.
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου