Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011


Τριημιτόνιο
Tο Συγκρότημα Τριημιτόνιο έχει πια αρχίσει να χαράζει τη δική του πορεία στην Ελληνική μουσική. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους CD single "Μαρκαδόρος" γνωρίζει την επιτυχία και έξω απο το X Factor, κάνοντας αργά αλλά σταθερά βήματα. Το ρεπερτόριο τους βασίζεται στην Ελληνική έντεχνη ροκ, ενώ μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές με τις μελωδικές τους φωνές, τις έξυπνες διασκευές και τριφωνίες τους. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδυά γεμάτη κέφι, ένταση, αλλά προπάντων καλή μουσική.



"Η αγάπη μας για τη μουσική και το ποιοτικό ελληνικό τραγούδι μας οδήγησε μέχρι εδώ. Οι δυό μας περάσαμε απο τη διαδικασία του X Factor η οποία μας προετοίμασε για τη σκληρή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίζαμε στον "πραγματικό κόσμο". Μετά απο πολλές δυσκολίες, ήρθε και ο Άγγελος Αυγουστή, και η παρέα βρήκε πια την πραγματική της μορφή. Ευτυχώς στο δρόμο μας βρέθηκαν άνθρωποι με αρχές και ήθος, άνθρωποι που μας στήριξαν, μας πίστεψαν, και μας έδωσαν την ευκαιρία και την τιμή να ξεκινήσουμε μια πορεία που ελπίζουμε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό ακόμα".


Ο Μάριος γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου 7ος σε οικογένεια 9 παιδιών. Αγάπησε απο μικρός τη μουσική, και το ταλέντο του στο τραγούδι ήταν εμφανές. Έκανε σπουδές στο marketing, τραγουδούσε για 6 χρόνια με το μουσικό σχήμα "Φάλτσα Όνειρα", ενώ παράλληλα δούλεψε άπειρες άλλες δουλειές... "εν η δουλειά μου" όπως λέει και ο ίδιος.

Ο Δημήτρης είναι απο την Αθήνα και από μικρός είχε πάθος με τη μουσική. Η κιθάρα (και η μηχανή του) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Σπουδάζει λογιστική, ενώ έχει δίπλωμα στην κλασική κιθάρα, και όπως και ο Μάριος, ασχολήθηκε με πολλά επαγγέλματα πρίν αφοσιωθέι ολοκληρωτικά στο τραγούδι. Αγαπημένη του φράση: "αισθάνομαι αισθάνομαι".

Ο Άγγελος κατάγεται κι αυτός απο την Κύπρο, και είναι το νεότερο μέλος της παρέας. Είναι πάντα αγκαλιά με την κιθάρα του, και όταν παίζει μουσική και τραγουδάει είναι σα να βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν.Έχει αποφοιτήσει απο το Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου σπουδάσε δάσκαλος. Χαρακτιριστική του φράση: "Μίλα μου λλίον καλλύττερα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου