Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα Έργα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε
έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,  δημοπράτηση ή είναι υπό ένταξη στην Αγία Βαρβάρα και χρηματοδοτούνται  ή πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο κ. Καπλάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας,  το Δημοτικό γήπεδο «Ριμινίτικα», τα αντιπλημμυρικά έργα στη Γέφυρα Σαράφη, την οδό Κύπρου σχετικά με την ανακατασκευή και αναβάθμιση του δικτύου αποχέτευσης αυτής, το ολοκληρωμένο έργο οδοποιίας σε οδούς όπως Πυθαγόρα και Αριστοφάνη, καθώς και το έργο διάνοιξης του σχεδίου πόλης  στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Κρήνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας με τον κ. Καπλάνη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ολοκληρωμένα έργα και για τον προγραμματισμό και την πορεία των υπολοίπων καθώς και την πρόθεσή του να ενταχθούν άμεσα  οι ώριμες μελέτες του Δήμου που αφορούν σε έργα υποδομής, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου