Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ–ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

 Tη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων επισκέφτηκαν το Μουσείο Μπενάκη
στα πλαίσια προγράμματος ξεναγήσεων, το οποίο υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι ένα νέο πρόγραμμα ξεναγήσεων ειδικά σχεδιασμένο για άτομα Tρίτης Hλικίας και προσφέρει, στα ΚΑΠΗ που επιθυμούν να συμμετέχουν, τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του Κεντρικού Κτηρίου του Μουσείου Μπενάκη εντελώς δωρεάν. 

Στα πλαίσια της ξενάγησης καλύπτεται επίσης η μεταφορά με πούλμαν των συμμετεχόντων και ένα κέρασμα στο εστιατόριο του Μουσείου με θέα το Καλλιμάρμαρο. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται σε 5 διαφορετικές θεματικές. Τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων ξεναγήθηκαν στη Συλλογή Ζωγραφικής, Σχεδίων και Χαρακτικών.

Μια υπέροχη εμπειρία για τα μέλη μας και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Μητροπούλου Ειρήνη, υπεύθυνη του Μουσείου Μπενάκη για το προγραμμα ξενάγησης και τις συνεργάτιδες της, για την άριστη συνεργασία αλλά και τη θερμή υποδοχή. Επίσης ευχαριστούμε την κα Πωλίνα Κοσμαδάκη για την εξαιρετική ξενάγηση. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε το Μουσείο Μπενάκη και το Κοινωφελές Ίδρυμα ΤΙΜΑ για το πρωτοποριακό πρόγραμμα .
Το πρόγραμμα ξεναγήσεων θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες σε όλα τα ΚΑΠΗ Άγίων Αναργύρων και Καματερού και τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να ενημερώνονται από το ΚΑΠΗ τους.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ–ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου