Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κολύμβησης “Kids Swimming Festival”,



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 24 Ιουνίου οι
αγώνες κολύμβησης “Kids Swimming Festival”, τους οποίους διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω και το Τμήμα Αθλητισμού, για αθλητές-τριες οι οποίοι δεν έχουν συμμετοχή σε αγώνες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

 Στη γιορτή συμμετείχαν το Κολυμβητικό Τμήμα του Δήμου, οι τρεις κολυμβητικοί σύλλογοι που έχουν έδρα τον Δήμο μας, ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ’73 και φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε επίσης και το Κολυμβητικό Τμήμα του Δήμου Χαϊδαρίου.
Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών (περίπου 300) από όλες τις ομάδες με ηλικίες από 5 έως 17 ετών τα οποία δεν είχαν ανάλογη εμπειρία μέχρι τώρα.



Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα αφού όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν νικητές, χωρίς να έχουν ως προτεραιότητα τη νίκη, αλλά τη συμμετοχή, το παιχνίδι και τον αθλητισμό.
Τις περισσότερες απονομές τις έκαναν μικροί αθλητές των ομάδων της Πόλης μας.
Θεωρούμε θετικό ότι ο στόχος μας, η κολυμβητική γιορτή να γίνει θεσμός, έχει ήδη επιτευχθεί.
Σκοπός μας τώρα είναι να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι αθλητές από γειτονικούς Δήμους και να οργανώσουμε δράσεις που θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ψυχαγωγία στα παιδιά.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Γιάννα Χριστόγλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπέσης Δημήτρης.
Επίσης παρόντες ήταν η Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων κα Βιργινία Γεωργοπάνου, ο Διευθυντής του 4ου Λυκείου Αιγάλεω κ. Λαμπρόπουλος Γιώργος και εκπρόσωποι των κολυμβητικών συλλόγων.


Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γυμναστές του Αθλητικού Τμήματος, τους προπονητές των συλλόγων, την ομάδα των “Επίλεκτων Διασωστών” του Δήμου Αιγάλεω για την υγειονομική κάλυψη της γιορτής και τέλος τους Εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της γιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου