Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου στον εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στο Λιδωρίκι



Με μια ακόμη επιτυχημένη συναυλία εκτός συνόρων της πόλης του Περιστερίου και συγκεκριμένα
στο Λιδωρίκι Φωκίδας από την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, που έδωσε το «παρών» στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, την 21η Ιουνίου.
Προσκεκλημένη από το Δήμο Δωρίδος, που γιόρτασε μαζί με τους κατοίκους την ξεχωριστή αυτή μέρα με μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα μέλη της ορχήστρας και σπουδαστές του Ωδείου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου και καθηγητή μουσικής Θάνου Μπένου, προσέφεραν στους θεατές ένα μπουκέτο μελωδίες, με διαφορετικά αρώματα, για κάθε γούστο, όλες διαλεγμένες από το ανεξάντλητο μουσικό περιβόλι. Ελληνικά και ξένα κομμάτια, ορχηστρικά αλλά και τραγουδισμένα, κομμάτια κινηματογραφικά, αλλά και μεγάλες επιτυχίες, ενώθηκαν στη γραφική και πανέμορφη πλατεία, η οποία είχε διαμορφωθεί με τον πιο άρτιο τρόπο για να φιλοξενήσει την Ορχήστρα, με το φεγγάρι αγκαλιά, στην πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για περιπλάνηση σε μαγευτικά νοερά τοπία.
Ενθουσιασμένοι οι διοργανωτές της εκδήλωσης έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στην Ορχήστρα και το μαέστρο της και εξέφρασαν την επιθυμία και την ευχή να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον ανάλογα πολιτιστικά ανταμώματα.

Η αποστολή της πόλης του Περιστερίου, με Επικεφαλής την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου Ελένη Χείλαρη μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και ανταπέδωσε ευχαριστίες με λόγια καρδιάς για την άψογη διοργάνωση και την υπέροχη φιλοξενία που της επεφύλασσαν οι αρμόδιοι.
Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Δωρίδος Γ. Καπεντζώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος Οργανισμού Παιδείας & Πολιτισμού Γ. Φλέγγας, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Λιδωρικίου Κ. Κουτσούμπας κ.α.
Συμμετείχαν τα μέλη της Ορχήστρας: Φλάουτο: Άρτεμις Παρασκευοπούλου, Σαξόφωνο: Γιάννης Τσάκας, Βιολί & Ηλ/κή Κιθάρα: Νίκος Σάτλας, Πλήκτρα: Μυρσίνη Γκίνη, Θεοδώρα Λουκανάρη, Κιθάρα: Γαβριήλ Καζάνας, Πιάνο: Στέλιος Τσάκας, Μπάσο: Ανδρέας Αρβανίτης, Τύμπανα: Ορφέας Σιέρρας, Μπουζούκι: Αποστόλης Κουκουγιάννης, Τραγούδι: Βίκυ Σακελλαριάδη, Παρουσίαση: Λίνα Μπένου, Διεύθυνση ορχήστρας: Θάνος Μπένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου