Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κοινωνική Υπηρεσία Αγ. Αναργύρων-Καματερού - Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά Αγ. Αναργύρων-Καματερού


Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά χαμογέλα, δώρα και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε
το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “Μαρία Έλενα” η καθιερωμένη εκδήλωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε δωρεάν η προβολή της ταινίας α΄ προβολής “τραγούδα” καθώς και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Υπηρεσίας από τον Υπεύθυνο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής κο Παντελιά Νίκο. 
Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις καθώς και βιβλία – δώρα, χορηγία από τα βιβλιοπωλεία της πόλης. 
Ευχαριστούμε θερμά τα βιβλιοπωλεία Στίγγα Μαρία και Σία ΟΕ, Επίκεντρο, η γωνιά του βιβλιου και το Σεραφίνο, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία στο κάλεσμά μας. 
Επίσης ευχαριστούμε το Γραφείο Τελετών Γιαννακοπούλου Αναστασία που για άλλη μία χρονιά χορήγησε την πίττα, τον κο Σμυρναίο για τη δωρεάν προβολή της ταινίας καθώς και τα θεατρα “Γυάλινο μουσικό Θέατρο ”, Θέατρο ΑΛΦΑ, Θέατρο CORONET, Θέατρο ΛΥΧΝΟΣ, Θέατρο ΒΕΜΠΟ, Θέατρο ΚΝΩΣΟΣ και το Θέατρο ΗΜΕΡΑΣ για την δωρεάν χορήγηση προσκλήσεων για τις παραστάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου