Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Αντίδραση του δήμου Χαϊδαρίου για το ασφαλιστικό

 

Την Πέμπτη 21/1, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, άπλωσε πανό από το μπαλκόνι του Γραφείου του Δημάρχου για το αντιλαϊκό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Το σύνθημά του, «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι στη μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση Αποκλειστικά ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ», δείχνει το ταξικό στίγμα που έχει ο Δήμος Χαϊδαρίου, καλώντας, όλους τους Δημότες σε ξεσηκωμό, σε αγώνα για να μην περάσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καλεί το Χαϊδαριώτικο λαό, τους φορείς και τα σωματεία εργαζομένων του Χαϊδαρίου σε ταξικό αγώνα, να μην παραδώσουμε αυτά που με σκληρούς αγώνες κατακτήσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ακολούθησε δήλωση του Δημάρχου, ο οποίος τόνισε ότι, σαν Δήμος Χαϊδαρίου, αντίθετα με τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Κ. Κατρούγκαλος πως θέλει οι αγώνες να γίνουν διαπραγματευτικό χαρτί της Κυβέρνησης, εμείς καλούμε τους Χαϊδαριώτες να αντιδράσουν στην αντιλαϊκή λαίλαπα που φέρνει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και να διεκδικήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Συνεχίζοντας, είπε, ότι το σημερινό πανό είναι ένα πρώτο βήμα που σηματοδοτεί τη θέση που παίρνει η δημοτική αρχή, δηλαδή, βρίσκεται με ταξικό κριτήριο στο πλευρό των εργαζόμενων, και θα κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να συμβάλει στην ενημέρωση και την οργάνωση του αγώνα.

Ανακοίνωσε ότι, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν από τη Δημοτική Αρχή περιοδείες στο Χαϊδάρι, ώστε να συμβάλει ο Δήμος στη μάχη της ενημέρωσης, ενώ θα πραγματοποιηθεί στις 27/1 Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητηθεί το θέμα με τη μορφή ψηφίσματος ώστε να τοποθετηθούν όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα.

Τέλος, κάλεσε το λαό να δυναμώσει τον αγώνα του, δίνοντας μαχητικό παρόν στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 23/1 στις 11:00 στην Ομόνοια και στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 4/2 στη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου