Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου επισκέφθηκε το δημαρχείο

 Την Τρίτη 20 Γενάρη, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου με συνοδεία των δασκάλων τους επισκέφτηκαν το Δημαρχείο σε μια εκπαιδευτικού περιεχομένου εκδρομή.



Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος. Ο δήμαρχος του μίλησε για τις λειτουργίες που έχει το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και, τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες.

Με τη σειρά τους, οι μαθητές, έκαναν ερωτήσεις όπως: τι θα κάνει ο Δήμαρχος για τα προβλήματα των σχολείων, τους χώρους άθλησης, τα απορρίμματα, τις πλατείες κ.α.

Όπως, μπορείτε να καταλάβετε οι ερωτήσεις αφορούσαν το σύνολο των προβλημάτων της καθημερινότητας, αφού οι μαθητές ήταν πλήρως ενημερωμένοι γι’ αυτά. Αφού, του απάντησε, ο Δήμαρχος, τους κάλεσε, στη συνέχεια, να δουν από κοντά το γραφείο του και έτσι το Δημαρχείο γέμισε με χαρούμενες φωνές και γέλια.

Θέλουμε να συγχαρούμε, ιδιαίτερα, τους δασκάλους τους γι’ αυτή την πρωτοβουλία και να τονίσουμε ακόμα μία φορά ότι το Δημαρχείο και το γραφείο του Δημάρχου είναι ανοιχτό για όλους τους Δημότες κάθε ηλικίας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου