Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2016



 Μέσα σε εορταστικό και θερμό κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ», την
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου, όπου φίλοι και χρόνια συνοδοιπόροι της παράταξης έδωσαν για άλλη μια χρονιά ένα ισχυρό «παρών», δηλώνοντας συμμέτοχοι και συμπαραστάτες στην ανοδική πορεία του Δήμου Ιλίου.


Ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο πολύπλευρο και μεγάλο έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια, στάθηκε στη βαρύτητα που έχει δοθεί στην κοινωνική μέριμνα, στη συνεχή αύξηση των παροχών και της ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου, τη διαρκή ενίσχυση της ομπρέλας προστασίας για τους κοινωνικά ασθενέστερους, την ίδια στιγμή που οι πόροι οι οποίοι αποδίδονται στους Δήμους περικόπτονται και το απαραίτητο προσωπικό σε εξαιρετικά ευαίσθητους τομείς μειώνεται.

Ιδιαίτερα συγκινημένος και ικανοποιημένος που ο καθημερινός αγώνας με τους συνεργάτες του, αλλά και όλων όσων αγωνίζονται για τον Ίλιον, αποδίδει καρπούς, αναφέρθηκε στην ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αποκλειστική διαχείριση του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» με χρηματοδότηση από τον Δήμο Ιλίου, αφού η πολιτεία απέτυχε να προστατεύσει τον σημαντικότερο αυτόν πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.

Τέλος, απέστειλε μήνυμα ενότητας σημειώνοντας ότι η παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας είναι μια μεγάλη αγκαλιά που τους χωράει όλους, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, κλείνοντας την ομιλία του είπε:

«Εύχομαι από καρδιάς το 2016 να είναι μια καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία. Να είναι καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο για την πατρίδα μας.»





Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Πανοσιολογιώτατος π. Γαβριήλ Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιλίου, ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ιερείς από όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Ιλίου, ο τέως Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο πρώην Γ. Γ. του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Κατριβάνος, ο Γ. Γ. του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Γρηγόρη Λαμπράκη» Γρηγόρης Λαμπράκης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, Πρόεδροι και Μέλη Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου Ιλίου, Πρόεδροι και Μέλη των Κ.Α.Π.Η. Ιλίου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου