Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου στις 16 Ιανουαρίου στο ΚΥΒΕ


 Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου έγινε μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου .

  • 100 και πλέων παιδιά παρακολούθησαν την πολύ καλή θεατρική παράσταση «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν » Της θεατρικής ομάδας του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Τα παιδιά και οι μεγάλοι διασκέδασαν αλλά και κέρδισαν απ’ τα διδάγματα του σεναρίου , Αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο μας . Οι πολλοί μπορούν και θα νικήσουν .

Στην συνέχεια ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Μαζί με τους Τρίτεκνους , μέλη του Συλλόγου , την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους · Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Σ.Τζόκας · Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης με πολυμελή αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής , τους κα. Τζιώτα , κ. Λύκο , κ. Θεοδωράκο , κ. Καλιάφα , κ. Παναγιωτόπουλο , κ. Τάτση , κ. Βαθιώτη . · Ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Περιστερίου κ. Πλέστης . · Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ‘’ Ενεργοί Πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι ‘’ οι κα. Αλεξοπούλου και ο κ. Παπαδόπουλος ( που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων ) · Η κα. Λιλιμάκη πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου . · Ο κ. Μάνδρος Πρόεδρος του ΕΜΠΟΤΙΚΟΎ Συλλόγου Αιγάλεω.
  • Επίσης στην κοπή παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου , εκπρόσωποι του τοπικού τύπου , οι κα. Αντωνάτου ( Ελεύθερος Διάλογος ) , ο κ. Καλαντώνης ( Πρώτη ) , ο κ. Λυμπερόπυλος ( Αναγέννηση ) .

  • Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στον σύντομο χαιρετισμό τους εγκωμίασαν το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή χρονιά δίνοντας έμφαση στην υπεράσπιση των παιδιών , στην δυναμική έκφραση αλληλεγγύης στις σημερινές συνθήκες που εντείνετε η οικονομική κρίση . Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε στην διεκδίκηση από την κυβέρνηση , του δίκαιου αιτήματος της ένταξης των τρίτεκνων οικογενειών στις πολύτεκνες οικογένειες . Είναι καιρός οι πολυκαιρισμένες υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξη .

Στην συνέχεια κατά την Γ.Σ ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δροσάκης διάβασε την πλούσια απολογιστική δράση της προηγούμενης χρονιάς , εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και αποφασίστηκε οι εκλογές για την εκλογή του νέου Δ.Σ να γίνουν 7 & 8 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου , Ανδριτσαίνης 8 .

Ο πρόεδρος της Γ.Σ Κοντός Δημήτρης

Για το απερχόμενο Δ.Σ Ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας Δροσάκης Εμμ. Χριστοθανόπουλος Δημ.

 

ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ Γ.Σ
Αγαπητοί  μας προσκεκλημένοι , αγαπητά μέλη του συλλόγου  Τρίτεκνοι , σας καλωσορίζουμε  στην ετήσια Γ.Σ  του συλλόγου μας . Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά , υγεία προσωπική και οικογενειακή  , δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε την νέα χρονιά , για τον Σύλλογο και τον τόπο μας .

  • Ο σύλλογος τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας από ιδρύσεως του έχει βασικό  σκοπό και στόχο να διεκδικεί θεσμικά θέματα και να απαιτεί την πλήρη εξομοιώσει Τρίτεκνων -  Πολύτεκνων οικογενειών .

 Ο σύλλογος  μέσα στα πλαίσια αυτά έχει πολλές και ποικίλες δράσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο . Σε συνεργασία με την ομοσπονδία συμμετέχουμε σε όλες τις επαφές με τα Υπουργία για τα θεσμικά θέματα των Τριτέκνων , όπως επίσης σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται για το κάθε τι που σχετίζεται με την τρίτεκνη οικογένεια .

  • Έχουμε  πιστοποιηθεί με ΦΕΚ της κυβερνήσεως , για να μπορεί ο σύλλογος να συμμετέχει στα προγράμματα του ΤΕΒΑ και σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ να διαθέτει στα μέλη του , φρούτα , τρόφιμα  ή οτιδήποτε παροχή μπορεί να διατεθεί ,αφού πληρούμε  όλους τους όρους . Έτσι μέσα στις γιορτές μοιράσαμε είκοσι τόνους πορτοκάλια  προς τα μέλη μας .

Επιτύχαμε να συνεργαστούμε με τον εμπορικό σύλλογο Αιγάλεω και τον πρόεδρο του κ. Μάνδρο Ηλία  για εκπτώσεις στα μέλη μας και στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας . Το ίδιο προσδοκούμε και από τον εμπορικό σύλλογο Περιστερίου . Συνεχίζουμε παντού όπου είναι εφικτό για την καλυτέρευση του βοιωτικού επιπέδου των μελών μας .

  • Ζητάμε από όλες τις Δημοτικές αρχές και την Περιφέρεια να συνεχίσουν να στιρίζουν τις πολυμελής τρίτεκνες οικογένειες .

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και κυρίως τον Αντ/ρχη κ. Σπύρο Τσόκα , τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη , το Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρατάξεις , τον Γ.Γ του ΑΣΔΑ κ. Αρβανίτη , τον επιτετραμμένο Σύμβουλο του Δημάρχου Περιστερίου για τα ευρωπαϊκά προγράμματα  αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Βαθιώτη , για το αμέριστο εδιαφέρων τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .

  •  Ευχαριστούμε τις Δημοτικές αρχές σε όλους τους όμορους Δήμους , την Μητρόπολη Περιστερίου για την βοήθεια τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .

Ευχαριστούμε τον κ. Πάτση Γεώργιο για την προσφορά του,  την Βασιλόπιτα που θα κόψουμε , τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη , το θεατρικό τμήμα του Μητροπολιτικού κοινωνικού ιατρείου του Ελληνικού , τις Εκδόσεις Μεταίχμιο , το  ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο Ι.&Α Κουκουγιάννης  για την προσφορά του προς τα μέλη του Συλλόγου και όλους εσάς που βοηθούν έμπρακτα στον σκοπό του Συλλόγου .

  • Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω , το Δ.Σ του Συλλόγου τον κ. Κουτσογιάννη Ζαφείρη , τον κ. Χριστοθανόπουλο Δημήτρη , την κα. Παυλίδη Γεωργία , και τον κ. Κοντό Δημήτρη για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου , όπως και όλα τα μέλη του Συλλόγου που στηρίζουν το Δ.Σ με οπουδήποτε τρόπο .

Σας ευχαριστούμε  όλους  και σας θέλουμε δίπλα μας για να συνεχίσουμε από κοινού τον αγώνα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου