Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου στις 16 Ιανουαρίου στο ΚΥΒΕ


 Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου έγινε μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου .

  • 100 και πλέων παιδιά παρακολούθησαν την πολύ καλή θεατρική παράσταση «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν » Της θεατρικής ομάδας του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Τα παιδιά και οι μεγάλοι διασκέδασαν αλλά και κέρδισαν απ’ τα διδάγματα του σεναρίου , Αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο μας . Οι πολλοί μπορούν και θα νικήσουν .

Στην συνέχεια ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Μαζί με τους Τρίτεκνους , μέλη του Συλλόγου , την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους · Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Σ.Τζόκας · Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης με πολυμελή αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής , τους κα. Τζιώτα , κ. Λύκο , κ. Θεοδωράκο , κ. Καλιάφα , κ. Παναγιωτόπουλο , κ. Τάτση , κ. Βαθιώτη . · Ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Περιστερίου κ. Πλέστης . · Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ‘’ Ενεργοί Πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι ‘’ οι κα. Αλεξοπούλου και ο κ. Παπαδόπουλος ( που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων ) · Η κα. Λιλιμάκη πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου . · Ο κ. Μάνδρος Πρόεδρος του ΕΜΠΟΤΙΚΟΎ Συλλόγου Αιγάλεω.
  • Επίσης στην κοπή παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου , εκπρόσωποι του τοπικού τύπου , οι κα. Αντωνάτου ( Ελεύθερος Διάλογος ) , ο κ. Καλαντώνης ( Πρώτη ) , ο κ. Λυμπερόπυλος ( Αναγέννηση ) .

  • Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στον σύντομο χαιρετισμό τους εγκωμίασαν το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή χρονιά δίνοντας έμφαση στην υπεράσπιση των παιδιών , στην δυναμική έκφραση αλληλεγγύης στις σημερινές συνθήκες που εντείνετε η οικονομική κρίση . Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε στην διεκδίκηση από την κυβέρνηση , του δίκαιου αιτήματος της ένταξης των τρίτεκνων οικογενειών στις πολύτεκνες οικογένειες . Είναι καιρός οι πολυκαιρισμένες υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξη .

Στην συνέχεια κατά την Γ.Σ ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δροσάκης διάβασε την πλούσια απολογιστική δράση της προηγούμενης χρονιάς , εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και αποφασίστηκε οι εκλογές για την εκλογή του νέου Δ.Σ να γίνουν 7 & 8 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου , Ανδριτσαίνης 8 .

Ο πρόεδρος της Γ.Σ Κοντός Δημήτρης

Για το απερχόμενο Δ.Σ Ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας Δροσάκης Εμμ. Χριστοθανόπουλος Δημ.

 

ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ Γ.Σ
Αγαπητοί  μας προσκεκλημένοι , αγαπητά μέλη του συλλόγου  Τρίτεκνοι , σας καλωσορίζουμε  στην ετήσια Γ.Σ  του συλλόγου μας . Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά , υγεία προσωπική και οικογενειακή  , δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε την νέα χρονιά , για τον Σύλλογο και τον τόπο μας .

  • Ο σύλλογος τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας από ιδρύσεως του έχει βασικό  σκοπό και στόχο να διεκδικεί θεσμικά θέματα και να απαιτεί την πλήρη εξομοιώσει Τρίτεκνων -  Πολύτεκνων οικογενειών .

 Ο σύλλογος  μέσα στα πλαίσια αυτά έχει πολλές και ποικίλες δράσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο . Σε συνεργασία με την ομοσπονδία συμμετέχουμε σε όλες τις επαφές με τα Υπουργία για τα θεσμικά θέματα των Τριτέκνων , όπως επίσης σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται για το κάθε τι που σχετίζεται με την τρίτεκνη οικογένεια .

  • Έχουμε  πιστοποιηθεί με ΦΕΚ της κυβερνήσεως , για να μπορεί ο σύλλογος να συμμετέχει στα προγράμματα του ΤΕΒΑ και σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ να διαθέτει στα μέλη του , φρούτα , τρόφιμα  ή οτιδήποτε παροχή μπορεί να διατεθεί ,αφού πληρούμε  όλους τους όρους . Έτσι μέσα στις γιορτές μοιράσαμε είκοσι τόνους πορτοκάλια  προς τα μέλη μας .

Επιτύχαμε να συνεργαστούμε με τον εμπορικό σύλλογο Αιγάλεω και τον πρόεδρο του κ. Μάνδρο Ηλία  για εκπτώσεις στα μέλη μας και στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας . Το ίδιο προσδοκούμε και από τον εμπορικό σύλλογο Περιστερίου . Συνεχίζουμε παντού όπου είναι εφικτό για την καλυτέρευση του βοιωτικού επιπέδου των μελών μας .

  • Ζητάμε από όλες τις Δημοτικές αρχές και την Περιφέρεια να συνεχίσουν να στιρίζουν τις πολυμελής τρίτεκνες οικογένειες .

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και κυρίως τον Αντ/ρχη κ. Σπύρο Τσόκα , τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη , το Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρατάξεις , τον Γ.Γ του ΑΣΔΑ κ. Αρβανίτη , τον επιτετραμμένο Σύμβουλο του Δημάρχου Περιστερίου για τα ευρωπαϊκά προγράμματα  αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Βαθιώτη , για το αμέριστο εδιαφέρων τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .

  •  Ευχαριστούμε τις Δημοτικές αρχές σε όλους τους όμορους Δήμους , την Μητρόπολη Περιστερίου για την βοήθεια τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .

Ευχαριστούμε τον κ. Πάτση Γεώργιο για την προσφορά του,  την Βασιλόπιτα που θα κόψουμε , τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη , το θεατρικό τμήμα του Μητροπολιτικού κοινωνικού ιατρείου του Ελληνικού , τις Εκδόσεις Μεταίχμιο , το  ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο Ι.&Α Κουκουγιάννης  για την προσφορά του προς τα μέλη του Συλλόγου και όλους εσάς που βοηθούν έμπρακτα στον σκοπό του Συλλόγου .

  • Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω , το Δ.Σ του Συλλόγου τον κ. Κουτσογιάννη Ζαφείρη , τον κ. Χριστοθανόπουλο Δημήτρη , την κα. Παυλίδη Γεωργία , και τον κ. Κοντό Δημήτρη για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου , όπως και όλα τα μέλη του Συλλόγου που στηρίζουν το Δ.Σ με οπουδήποτε τρόπο .

Σας ευχαριστούμε  όλους  και σας θέλουμε δίπλα μας για να συνεχίσουμε από κοινού τον αγώνα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου