Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Οι Ενεργοί Πολίτες στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου



 Αντιπροσωπεία των «Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι» αποτελούμενη από τον αναπλ. Συντονιστή της Παράταξης Στάθη Κοκκορόγιαννη και την Γραμματέα Ρεγγίνα
Σπανέα,σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, όπου συναντήθηκε με την Διευθύντρια κα Ελεωνόρα Χατζηπασχάλη .

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου, παρά το ότι το σύνολο σχεδόν του ιατρικού προσωπικού δεν είναι μόνιμο, αλλά υπηρετεί με διετείς συμβάσεις.
 Η έγκαιρη και κατάλληλη πρόβλεψη της Διοίκησης του Κέντρου αλλά και του Υπουργείου Υγείας, με την ανανέωση των συμβάσεων του παραπάνω προσωπικού και την παράλληλη πλαισίωσή τους από επικουρικούς γιατρούς, συμβάλλει σημαντικά στην αποφυγή όποιων δυσλειτουργιών και κενών θα μπορούσαν να υπάρξουν.
 
 Επισημαίνεται ότι το παραπάνω εργασιακό καθεστώς, μόνο προσωρινό θα πρέπει να είναι και η πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού θα πρέπει να είναι ο τελικός στόχος.
Οι «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» με επικεφαλής τον Φώτη Κουγιουμτζή, θα είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια παροχής πλήρους πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας στους δημότες και η συμβολή σε αυτό του Κέντρου Υγείας Περιστερίου είναι καθοριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου