Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αγίας Βαρβαρας την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ στη συμβολή Ελ.Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου για να φωτίσουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας.
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Δημόσια Τηλεόραση ΕΡΤ μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα, στις 14 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συμμετέχει ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια προσφοράς αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και την ΕΡΤ για να ενισχυθεί ο «κουμπαράς» του τηλεμαραθωνίου για την αγορά εμβολίων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία ωστόσο δεν καλύπτονται από τις εθελοντικές προσφορές, διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε δομές του Δήμου .




-χριστουγεννιάτικο bazaar στους Παιδικούς Σταθμούς 8-10 Δεκεμβρίου

-άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις 11 Δεκεμβρίου

-ανοιχτό μάθημα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Σχολή χορού στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στις 13 Δεκεμβρίου

Επίσης, ο «κουμπαράς» του τηλεμαραθωνίου θα αρχίσει το ταξίδι του από σήμερα έως 14 Δεκεμβρίου σε όλα τα σχολεία του Δήμου, τους χώρους άθλησης, τη Δραματική Σχολή, το Ωδείο, το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, τα ΚΑΠΗ, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου