Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ @ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ




Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΤΟΣ (Μαύρη Τρύπα) παρουσιάζει

Κάθε Σάββατο
Την αγαπημένη παρέα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ
Μαζι τους το Σάββατο 1 & 8 Mαρτίου : DILEK KOC
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

Η αγαπημένη παρέα ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ ξανασμίγει και φέτος και σας καλεί κάθε Σάββατο στη Ζωντανή Μαύρη τρύπα.
Στην παρέα τους το Σάββατο 1 και 8 Μαρτιου η  DILEK KOC. Μαζί της το Σάββατο 1 Μαρτίου ο Θανάσης Κουλεντιάνος στο κανονάκι
και το Σάββατο 8 Μαρτιου ο Μάκης Μπακλατζής στο βιολί.

Από το έντεχνο στο λαϊκό και από το λαϊκό στο ρεμπέτικο. Γνωστές μελωδίες και ήχοι, τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, που γελάσαμε, που κλάψαμε, που μας πόνεσαν.

Συμμετέχουν οι μουσικοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ: Πιάνο
ΑΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: Κιθάρες
ΗΛΙΑΣ ΒΕΛΛΗΣ: Μπουζούκι, Λαούτο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΙΛΑΣ: Κοντραμπάσο
ΘΩΜΑΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Τύμπανα
και φυσικά
ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ Ακορντεόν – τραγούδι

Η  Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς) θα μας ταξιδεψει στα μουσικά αρώματα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας συμπράτοντας μαζί με την ορχήστρα μας παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών. Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής.
    Η  Ντιλέκ Κοτς, έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα. Συνεργάσθηκε δισκογραφικά, σε συναυλίες  και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα του χώρου της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, όπως οι:  Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γλυκερία, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος,  Έλλη Πασπαλά, Γιώργος Καζαντζής και άλλοι.
         Οι μουσικοί του σχήματος, σημαντικοί δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής, διαθέτουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες τόσο σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις -εντός και εκτός Ελλάδας- όσο και σε ηχογραφήσεις.


INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 22:15,    Έναρξη: 23:00
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 7€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου