Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ





Μια σημαντική στιγμή για το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ενέκρινε τη σύμβαση για την παραχώρηση στο Δήμο από τον ΟΣΕ της χρήσης όλων των χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α. πάνω από την υπογειοποίηση των γραμμών του προαστιακού σιδηρόδρομου.
Εκτός από την αστική ανάπλαση συνολικού εμβαδού 31 στρ. πάνω από την υπογειοποίηση, τον ποδηλατόδρομο και τον πεζόδρομο της οδού Κωνσταντινουπόλεως με τις πυκνές φυτεύσεις
πρασίνου, την οποία  ήδη επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης, σε χρήση μπαίνουν:
§   οι τέσσερις πεζογέφυρες μαζί με τους ανελκυστήρες οι οποίοι θα συντελέσουν σημαντικά στην εξυπηρέτηση των κατοίκων,
§   οι παιδικές χαρές, και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις που κατασκευάστηκαν από τον ΟΣΕ στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το Δήμο το 2009.
§   ο χώρος εμβαδού 1.550 τμ2 παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή που έγινε δενδροφύτευση.
 Άμεσα ο Δήμος θα προχωρήσει στον ηλεκτροφωτισμό της οδού Κωνσταντινουπόλεως των γηπέδων και όλων συνολικά των χώρων και θα αναλάβει την καθαριότητα και τη συντήρησή τους, όπως σε κάθε κοινόχρηστο χώρο στην πόλη.
Όπως ανέφερε στην εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης: «Πρόκειται για μια σημαντική από κάθε πλευρά στιγμή για την πόλη και τον Δήμο. Ένα έργο που άλλαξε την εικόνα της πόλης των Αγίων Αναργύρων, που κάνει καλύτερη την καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας, που προσφέρει πολύτιμους κοινωφελείς χώρους σε μια περιοχή που τόσο λείπουν, περνάει στα χέρια των κατοίκων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου