Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Αγίας Βαρβάρας




«Η Γιορτή των Αγγέλων»
Η σειρά εκδηλώσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της Αγίας Βαρβάρας μας ταξίδεψε στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια των παιδιών της πόλης μας




Με τον εύστοχο τίτλο «Η Γιορτή των Αγγέλων» πραγματοποιήθηκε στους χώρους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της Αγίας Βαρβάρας, στις 16, 17, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2013, η σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας.

Με φαντασία και χαμόγελα, οι μικροί μας φίλοι μας ταξίδεψαν στη μαγεία των Χριστουγέννων κάνοντάς μας να νιώσουμε ξανά παιδιά! Το άρτια δομημένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, παιδαγωγικά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, δώρα, εκπλήξεις, ενώ η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας έπαιξε χριστουγεννιάτικες μπαλάντες και κάλαντα.





Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης μιλώντας για αυτή τη σειρά εκδηλώσεων τόνισε ότι: «Οι στόχοι και οι προσπάθειες για ολοκληρωμένη προσχολική αγωγή καθημερινά καρποφορεί και αναβαθμίζεται με την ιδιαίτερη συμβολή της διοίκησης, αλλά και του προσωπικού των Σταθμών, το οποίο δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την υλοποίηση του παιδαγωγικού προγράμματος, αλλά και για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου