Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Λεων - Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος 2013


Λέων 23/7-23/8   

Συμβουλή του μήνα: Προφυλάξου! Υπάρχουν εχθροί και υποβόσκοντες κίνδυνοι!


Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα, αγαπητέ Λέων, και τον Ήλιο να σε συντροφεύει μέχρι τις 23, ο Αύγουστος κάθε άλλο παρά ήρεμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να έχεις έντονη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, και κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Το “εργασία και χαρά”
θα γίνει κάτι σα σλόγκαν για αυτό το διάστημα και εσύ θα τονώσεις την αποφασιστικότητά σου και τον εγωισμό σου, με τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουν οι προσπάθειές σου. Θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσεις στη δουλειά σου και να εργαστείς διασκεδάζοντας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσεις αρκετό μέρος από την ενέργεια σου, χωρίς να νιώθεις ιδιαίτερη κούραση και βεβαίως, λόγω των οικονομικών σου, που θα δεις να βελτιώνονται. Αξιοποίησε την αστρολογική αυτή εύνοια και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου. Το αποτέλεσμα θα φανεί από την αρχή και θα νιώσεις ότι αναγνωρίζεσαι, τόσο από τους συναδέλφους σου όσο και από το ταίρι σου. Η ενέργεια αυτού του μήνα θα σε επηρεάσει θετικά σε όλους τους τομείς και θα σε κάνει να θέλεις συνεχώς να ασχολείσαι με κάτι και να προσφέρεις στους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή, από τις 16 και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Ζυγό, θα πάρει νέα τροπή προς το καλύτερο και επιτέλους θα αρχίσεις να ζεις πιο ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι μέρες αυτές θα είναι επίσης κατάλληλες για να μπορέσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου και να αποκομίσεις προσωπικά οφέλη. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην της γυρνάς την πλάτη!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εύνοια θα υπάρχει στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Λέων, ιδίως αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες σου στέλνουν αξιοπρόσεκτες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η σχέση μαζί τους έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Μην χάσεις τις ευκαιρίες και μείνε ανοιχτός στις προτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητας σου. Η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας θα είναι πολύ μεγάλη από την μεριά σου. Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 28 και να ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, έχεις πολλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ευοίωνο θα είναι το διάστημα του Αυγούστου για εσένα, αν είσαι Λέων, σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Προβλήματα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τα κεκτημένα σου και να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και τόλμησε να κάνεις μικροαλλαγές, αν θεωρείς πως μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και όποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να είχες στο παρελθόν μαζί τους, μπορούν τώρα να λυθούν και να αποκατασταθεί η μεταξύ σας σχέση. Ωστόσο, μην βιάζεσαι να μιλήσεις πριν  ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και αποστασιοποιήσου από κουτσομπολιά. Μην παίρνεις εσύ θέση για τη δουλειά κανενός. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και απόδειξε σε όλους πόσο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν τα τολμηρά σου εγχειρήματα. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής και μην οδηγηθείς σε σπατάλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου