Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος 2013


Παρθένος 24/8-22/9   

Συμβουλή του μήνα: Κάνε φίλους! Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!


Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, ιδίως όσον αφορά σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα έχεις αύξηση της διαισθητικής σου ικανότητας και αυτό θα σε βοηθήσει στις επιλογές που καλείσαι να κάνεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει επίσης να προχωρήσεις σε αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις στις σχέσεις σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με ποιους θα συνεχίσεις να διατηρείς επαφές. Στον τομέα των μόνιμων σχέσεών σου ή του γάμου
σου, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 16, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις πιο βαθιά τις βάσεις της πνευματικής επαφής με τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες του δεσμού σου. Στα επαγγελματικά σου, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 24 του μήνα και μετά, θα εφαρμόσεις πρωτοποριακές μεθόδους για να βελτιώσεις την παραγωγικότητά σου. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι προσόν πολύ απαραίτητο για την επαγγελματική σου επιτυχία και εσύ, αν μη τι άλλο, δίκαια μπορείς να περηφανευτείς ότι έχεις και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Η απασχόληση με τη λεπτομέρεια μπορεί τώρα να κάνει τη διαφορά και τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, να εκτινάξει την καριέρα σου στα ύψη. Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια και την βελτίωση των οικονομικών σου, που αν προσέξεις, μπορείς να τα διατηρήσεις σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στο προσκήνιο έρχονται οι αισθηματικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα, φίλε Παρθένε, με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 16. Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι, αν δεν παρασυρθείτε σε παράνομους δεσμούς και μείνετε σταθεροί στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για υγιείς σχέσεις, χωρίς πολλά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Να έχετε κατά νου πως οτιδήποτε ζητάτε μέσα στην σφαίρα της λογικής, θα βρίσκει αντίκρισμα και μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7 του μήνα, βρες χρόνο να μείνεις μόνος σου και να σκεφτείς ποιες σχέσεις έχεις ανάγκη να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιες είναι αυτές που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου. Θα είναι σημαντικό για εσένα, ώστε να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα εργασιακά σου, αν είσαι Παρθένος, σε περιμένει πολύ δουλειά. Ο Ερμής για όλο τον Αύγουστο δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένο, τουλάχιστον στο θέμα της… ποσότητας!!! Οι ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις, τώρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν. Το επιχειρηματικό σου μυαλό και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή και θα σου αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το νοητικό σου σύστημα θα δουλεύει σε υψηλές στροφές μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Κοντά στην Πανσέληνο ίσως χάσεις λίγο την συγκέντρωση σου, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, δεν χρειάζεται να την αξιώσεις περισσότερο από όσο της αναλογεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μάλλον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να είσαι αρκετά φειδωλός στην διάθεση των χρημάτων σου, αν θέλεις να τα σταθεροποιήσεις. Σίγουρα όμως, προς το τέλος του μήνα να περιμένεις κέρδη. Διαχειρίσου τα με μέτρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου