Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Ζυγός 23/9-22/10   

Συμβουλή του μήνα: Κάνε ότι μπορείς για τη σταδιοδρομία σου. Μπορείς να πας πολύ μπροστα!!!


Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είσαι σε μία συνεχή κίνηση, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους, αγαπητέ Ζυγέ. Η αυξημένη σου ανάγκη για ομορφιά και αρμονία, θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά τόσο στο χώρο της εργασίας σου, όσο και στο σπίτι σου. Η αλλαγή αυτή να ξέρεις ότι ξεκινάει από μέσα σου και αυτή η εσωτερική αλλαγή, που θα σου προκαλέσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 16 του μήνα και μετά, θα φανεί και στις μόνιμες σχέσεις σου. Αυτό το διάστημα έχε υπόψη σου ότι η αισθηματική σου σχέση θα πάρει νέα τροπή και ίσως τώρα αποφασίσεις να παντρευτείς. Με τον Άρη στον Καρκίνο
μέχρι τις 28, το σεξ θα γίνει και πάλι κυρίαρχο στη ζωή σου και θα αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό. Η ρομαντική σου ματιά στα πράγματα, αν μη τι άλλο τώρα θα σε βοηθήσει και θα σε φέρει πιο κοντά στα δικά σου πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σου τομέα, ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα θα σου δώσει την ευκαιρία για βελτίωση της εργασίας σου. Θα έχεις μεγάλη εξέλιξη στα οικονομικά σου, που σχετίζονται με την εργασία σου. Σχεδόν όλον τον Αύγουστο θα δουλέψεις σκληρά και η παραγωγικότητά σου αυτή θα σου αποδώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ίσως κιόλας χρειαστεί να επενδύσεις κάποια χρήματα μέσα στη δουλειά σου και δεν είναι κακό να δεχτείς κάποια πρόταση για συνεταιρισμό, που θα σου γίνει από συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο. Πρόσεξε μόνο τους όρους, ώστε να μην αφήσεις κενά, που μπορεί να αποβούν εις βάρος σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν και ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο μέχρι τις 8, φίλε Ζυγέ, και πιθανόν να ταρακουνήσει λίγο τα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που δεν θα θέλεις να αντιμετωπίσεις, στην ουσία αυτός ο μήνας δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου. Από τις 8 και μετά, που ο προαναφερθείς πλανήτης θα κινείται στον φιλικό σου Λέοντα, θα λαμβάνεις από τους άλλους τα σωστά μηνύματα και, αν δεν μπεις σε… ανεμοστρόβιλους υπεραναλύσεων που συνηθίζεις, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ γόνιμα για εσένα. Κυρίως το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις 16 του μήνα και μετά, θα δεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να σε βγάζουν ασπροπρόσωπο και θα μπορείς να περάσεις όλα όσα θέλεις στο ταίρι σου, με πολύ έξυπνο τρόπο. Η παραμονή του Άρη στον Καρκίνο μέχρι τις 28, θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους την πιο συναισθηματική πλευρά σου και να εκδηλωθείς πιο ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, οι ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 21 στον Υδροχόο, θα σου φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Κράτα τις πόρτες ανοιχτές, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη για εσένα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά αυτό το διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις και αν συνεχίσεις να ακολουθείς σταθερό πρόγραμμα, θα μπορέσεις να προσπεράσεις αποτελεσματικά κάποια εμπόδια, που θα σου εμφανιστούν. Προβλήματα και ψυχολογική κούραση εκτός εργασίας, ίσως επιβαρύνουν τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και διπλωματία. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς, φρόντισε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί ενδέχεται να κατευθύνεις το θυμό σου σε τελείως λάθος πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να παραμένουν και αυτά σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο, αν ανήκεις στους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδίου, μπορεί να κερδίσεις έξτρα χρήματα από την εργασία σου και να σχεδιάσεις επεκτάσεις. Λίγο προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις σχετικά με την έρευνα για τους πιθανούς συνεργάτες, στις επαφές και στον προγραμματισμό της δουλειάς σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου να αποφύγεις οποιεσδήποτε σπατάλες, γιατί οι μέρες που θα ξημερώσουν μπορεί να αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από ό,τι φαντάζεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου