Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Σκορπιός 23/10-22/11   

Συμβουλή του μήνα: Ασκήσου! Τρώγε υγιεινά! Μη βάζεις έγνοιες στο κεφάλι σου!!!

Σχεδόν οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου τον Αύγουστο θα έχουν θετικές εξελίξεις και εσύ θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος από ποτέ, αγαπητέ Σκορπιέ. Με σύμμαχο σχεδόν όλο το μήνα τον Άρη, που κινείται στον Καρκίνο, και την Αφροδίτη, τόσο στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 16, όσο και στο ζώδιο του Ζυγού από εκεί και μετά, θα έχεις όλα τα φόντα να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία στα επαγγελματικά και οι επιλογές σου θα τύχουν γενικής αποδοχής, και από τους ανωτέρους σου, αλλά και από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές σου. Στα επαγγελματικά σου, αν και έχεις εδώ και καιρό πραγματοποιήσει τις αναγκαίες αλλαγές, τώρα είναι η στιγμή που θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές εξελίξεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσεις πρωτοποριακές ιδέες ή να ασχοληθείς
με τη σύγχρονη τεχνολογία. Να προσέξεις μόνο το ζήτημα της υπερκόπωσης, που μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα, γι’ αυτό μην δουλεύεις ασταμάτητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, κυρίαρχο ζήτημα θα είναι η κοινωνική αναγνώριση της σχέσης σου, φίλε Σκορπιέ. Με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι τις 8, θα έχεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν αν συμβιβαστείς με τα κοινωνικά πρότυπα. Αν η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά, τότε θα έχεις πρόβλημα. Καθόλου απίθανο επίσης να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο ολίσθημα του αγαπημένου σου. Το κατά πόσο θα τον συγχωρέσεις, εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν και η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια, για να θελήσεις να μείνεις μόνος σου. Το ψυχικό κόστος θα είναι μεγάλο και εσύ, όσο και αν το θέλεις, δεν είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, με την Αφροδίτη να σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της από τις 16 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχετε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Αύγουστο, αν είσαι Σκορπιός.  Αφήνεις πίσω την ταλαιπωρία και το άγχος, που τόσο πολύ σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες, αν τις αξιοποιήσεις θετικά, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και την κατάστρωση των σχεδιασμών σου, καθώς υπάρχει ακόμα ο απόηχος των παλαιότερων λαθών σου, που σε βασανίζει και σε επιβαρύνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε τον δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου