Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Τοξότης 23/11- 21/12   

Συμβουλή του μήνα: Μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα μπορείς να κερδίσεις! Μην κυνηγάς χρήματα που δεν έχεις κερδίσει με την δουλειά σου!

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι συναισθηματικά πιεσμένος σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης σου Δίας, αλλά και ο Άρης, θα κινούνται στον ευαίσθητο Καρκίνο και το γεγονός αυτό από μόνο του θα σε κάνει ευάλωτο και ανασφαλή. Πολλά ζητήματα από το παρελθόν θα προκύψουν και θα σου ξυπνήσουν απωθημένα. Δες τη θετική πλευρά του πράγματος και άδειασε τώρα, μια και καλή, από τα πικρά πράγματα που κρύβεις μέσα
σου. Όσο πιο γρήγορα ελευθερωθείς από το παρελθόν, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο μέλλον. Επαγγελματικά, η καριέρα σου θα είναι σε εξέλιξη όλον το μήνα. Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 8 μέχρι τις 24, θα κριθεί μία προαγωγή που περιμένεις, γι’ αυτό φρόντισε αυτό το διάστημα να φανείς ιδιαίτερα εργατικός και αποδοτικός. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και παρακολούθησε από κοντά όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται στην δική σου αρμοδιότητα. Στις 21, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η αποφασιστικότητα και η εσωτερική σου δύναμη, είναι αυτές που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσουν. Μην επενδύσεις σε κανενός άλλου τα λόγια και υποσχέσεις, πλην των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι απόλυτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Τοξότη, η επικοινωνία σου με το αντίθετο φύλο θα είναι αρκετά καλή αυτό το μήνα. Η ευαισθησία και η τρυφερότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου, είναι το ατού σου αυτήν την περίοδο. Ξέρεις πώς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και θα μπορέσεις να διορθώσεις και το παραμικρό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, κάποιες κοινές αποδράσεις με τον σύντροφό σου θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως αναζωογονητικές για την αγάπη σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες δοκιμάστε την τύχη σας με άτομα από το εξωτερικό και διαφορετικής κουλτούρας. Ευνοούνται οι σχέσεις τέτοιου τύπου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Αύγουστος για τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 8 και μετά, η δυναμικότητα και ο οραματισμός σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα και χάρη στην αυξημένη επικοινωνιακή δυνατότητα και ευχέρεια, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στον Λέοντα, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά σιγά τις θέσεις σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν κιόλας έχεις καταφέρει να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστος σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου