Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Αιγόκερως 22/12-19/1
Συμβουλή του μήνα: Προσπάθησε να συμμετέχεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες!

Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος από δουλειά και έρωτα, τυχερέ Αιγόκερε. Αυτοί οι δύο τομείς της ζωής σου θα σε γεμίσουν από ικανοποίηση και χαρά. Η πρώτη σου προτεραιότητα βέβαια, όπως πάντα, θα είναι η επαγγελματική σου επιτυχία. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 28, μπορεί να σου φέρει ένα νέο συνεργάτη με φρέσκιες ιδέες και κοινό όραμα, ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 16, θα κάνει τα έσοδα σου να αυξηθούν σημαντικά, καθώς και τα κέρδη σου.
Το ταλέντο σου στο να οργανώνεις καταστάσεις και να διοικείς ανθρώπους θα βρίσκεται τώρα στα φόρτε του και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο και ήρεμο κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο. Η πίστη στις ιδέες σου, αλλά και στις ικανότητές σου, θα σου δώσουν την ψυχική δύναμη που χρειάζεσαι, για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για καταξίωση. Σύντομα θα έρθει η αναγνώριση που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα περάσει σε μία πιο ερωτική φάση, φίλε Αιγόκερε. Οι κοινές σας επιθυμίες και φιλοδοξίες, θα σου θυμίσουν τους λόγους που είσαι μαζί του και θα ανανεώσουν την αγάπη σας. Την τελευταία εβδομάδα όμως, κάποιες δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, θα έχουν σχέση με τα ταμπού και τις ηθικές σου αξίες, γεγονός που πολλές φορές σε κάνει ισχυρογνώμονα και απόλυτο. Αν αυτή τη φορά όμως δείξεις διαθέσιμος να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, τότε εύκολα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τίποτα δεν πρόκειται κλονίσει τις ισορροπίες σου και την ψυχική σου γαλήνη. Η Πανσέληνος στις 21 στον Υδροχόο, θα σε φέρει αντιμέτωπο με ένα οικογενειακό ζήτημα, που θα πρέπει να λύσεις άμεσα, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην διστάσεις να γίνεις αυστηρός μαζί τους, αν θεωρείς ότι αυτή σου η ενέργεια θα καταφέρει να σε δικαιώσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως. Φρόντισε όμως να είσαι προετοιμασμένος την περίοδο της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Λέοντα, γιατί πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως, η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Ο Ερμής, από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει τον δρόμο για νέες, θετικές περιπέτειες στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός, δεν θα επιτρέψουν να σε πτοήσουν. Παράμεινε προσγειωμένος, επίλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρα χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου διαφαίνονται καλά, απλώς οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των όποιων κεφαλαίων έχεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές, που δεν είναι απαραίτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου