Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Υδροχόος 20/1-19/2   
Συμβουλή του μήνα: Έλεγξε τις προτεραιότητες σου. Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις από αυτό! Οργανώσου!

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας έμπνευσης για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σε ποιο τομέα της ζωής σου θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο, βρες την ευκαιρία να θέσεις προτεραιότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και το δεύτερο μισό του μήνα, που θα επισκεφτεί το ζώδιο του Ζυγού και θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα θετικό για εσένα, φρόντισε να τις εφαρμόσεις. Να ολοκληρώνεις κάθε υπόθεση που αναλαμβάνεις και έπειτα να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Θέσε υψηλούς στόχους και άφησε την έμπνευσή σου να σε καθοδηγήσει. Τα οικονομικά σου επίσης θα βρίσκονται σε μία αρκετά ικανοποιητική κατάσταση, πράγμα που θα το έχεις πολύ ανάγκη. Να είσαι συνεπής στη διαχείρισή τους και μην παρασυρθείς σε αγορές που σου είναι περιττές, με… αφορμή τις εκπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στα αισθηματικά σου η θέση του Ερμή από τι 8 μέχρι τις 24 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου βρει λύσεις σε ένα ζήτημά σου, που έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, ώστε να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο υπέρ σου. Οι δεσμευμένοι ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο σύντροφός σας και μην αδιαφορείτε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες του. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Λέοντα, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μία από αυτές μπορεί να είναι να μείνεις χωρίς ταίρι. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε όλα τα εφόδια να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας συμπληρώσει, ιδιαίτερα κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, στις 21 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μάλλον είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου αυτό το μήνα, φίλε Υδροχόε. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την κατάστρωση νέων σχεδίων και στόχων. Αν και η ένταση δεν θα λείψει, επειδή όμως θα είναι περισσότερο δημιουργική, μάλλον θετικό αποτέλεσμα θα έχει, παρά αρνητικό. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο μέχρι τις 28 του μήνα, που θα σου δώσει την δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Λέοντα, από τις 28 και μετά, διότι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου