Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ιχθείς Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Ιχθείς 20/2-20/3   
Συμβουλή του μήνα: Βεβαιώσου ότι έχεις μερικά χρήματα στην άκρη μια ώρα ανάγκης

Ο Αύγουστος πρόκειται να είναι κάπως δύσκολος για εσένα, φίλε Ιχθύ, μιας και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και δεν θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Βάλε ένα πρόγραμμα επειγόντως στη ζωή σου, το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, μέχρι τις 16 του μήνα, και ακολούθησε το πιστά. Μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο και αιτία, αλλά μείνε απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Το πρόγραμμά σου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τη δουλειά, τη σχέση σου, την οικογένειά σου, αλλά και την προσωπική σου ξεκούραση. Αυτός ο μήνας είναι μία καλή ευκαιρία για να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να μην αφήνεις συνεχώς κενά πίσω σου. Επαγγελματικά, να φροντίσεις να κάνεις ξεκάθαρους λογαριασμούς το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα, από τις 8 μέχρι τις 24, γιατί σε κάθε οικονομική σου δοσοληψία θα υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς. Να προσέξεις το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 21, να μην
πέσεις θύματα κλοπής. Στον χώρο της εργασίας σου, θα έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου, καθώς και οι συνάδελφοι σου δείχνουν πως σε υποστηρίζουν και συμμερίζονται τις απόψεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως, θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρικός στις συνήθειες και στην συμπεριφορά σου και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένος, ειδικά αν παραμένεις αδέσμευτος.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Αύγουστος για εσένα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες και θα απαιτηθεί από εσένα να φανείς αντάξιος στην διεκπεραίωσή τους. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή, που από τις 8 μέχρι τις 24 θα κινείται στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα, που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων, αλλά και στην δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου