Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013


Αν είσαι Καρκίνος, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σου φέρει αρκετές καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα σε προβληματίσει στα συναισθηματικά. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 8, θα σου φέρει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου, που θα χρειαστεί να τα
διερευνήσεις λεπτομερώς, για το αν πρέπει να τα δεχτείς ή όχι. Η ανταμοιβή για την εργασία σου δεν θα είναι αυτή που αξίζεις, αλλά μπρος στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, εκτίμησε το γεγονός ότι ακόμη έχεις δουλειά. Σε σχέση με τα οικονομικά σου οι οιωνοί θα είναι καλοί, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο μέχρι τις 16, και θα σου παρουσιαστούν έξτρα πηγές εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο διάστημα θα έχεις ρέντα και σε τυχερά παιχνίδια, γι’ αυτό τόλμησέ το, αλλά πάντα με μέτρο. Καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα, λόγω της θέσης του Άρη στο ζώδιό σου, η διαίσθηση και η δημιουργική φαντασία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές σχετικά με την εργασία σου και οι ιδέες σου να εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σου με το παραπάνω. Η κοινωνική σου θέση θα είναι καλή και ίσως σε βοηθήσουν τώρα κάποιες πολιτικές φιλίες που έχεις, για να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η ηρεμία μπορεί για εσένα να είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αναζητάς, αλλά οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν θα σου επιτρέψουν να την έχεις. Δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις απαραίτητες για εσένα σχέσεις, θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και η θέση του Ερμή, από τις 8 μέχρι τις 24, στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε κάνει πολλές φορές να λοξοκοιτάς. Μία γνωριμία είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, κοντά στην Πανσέληνο στις 21 στον Υδροχόο, καθώς άλλα θα προστάζει η λογική σου και άλλα η ψυχή σου. Αν δεν είσαι βέβαιος για τα συναισθήματά σου, βάλε το στα πόδια όσο είναι ακόμη νωρίς και μην διακινδυνέψεις τους σταθερούς δεσμούς σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Αύγουστος για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ομαλή τροπή. Τις πρώτες ημέρες του μήνα προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν άσχημη διάθεση δε. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή να βρίσκεται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα, θα είναι σε θετικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στο ίδιο ζώδιο, θα σου δημιουργήσει συναισθήματα επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το νου σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να προσέχεις τα έξοδά σου, γιατί οποιεσδήποτε σπατάλες, μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δανειστείς. Μην υποκύπτεις σε παράξενες προκλήσεις και εκτίμησε καλύτερα τα νέα δεδομένα, πριν τα ακολουθήσεις.


Καρκίνος 22/6-22/7   

Συμβουλή του μήνα: 

Μην βιάζεσαι! 
Θα ήταν κρίμα να μπεις σε μπελάδες εξ αιτίας μιας απροσεξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου