Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Αύγουστος του 2013

Δίδυμοι 21/5-21/6
Συμβουλή του μήνα: Μάθε κάτι καινούργιο ή κάνε νέους φίλους. Θα ωφεληθείς!


Αν έχεις βγει αλώβητος από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή τον προηγούμενο μήνα, φίλε Δίδυμε, τότε ο Αύγουστος φαίνεται πως θα φέρει στο διάβα σου ιδιαιτέρως σημαντικά πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 16 και τον Ερμή στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να σχεδιάσεις ξανά τη ζωή σου, όσον αφορά στη δουλειά σου αλλά και στις μόνιμες σχέσεις σου. Επαναπροσδιόρισε τις αξίες και τους στόχους σου, ώστε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά
έχεις ανάγκη. Βάλε τις σχέσεις σου στο μικροσκόπιο, εντόπισε τα θετικά και τα αρνητικά τους και μην κρατάς πλέον στη ζωή σου άτομα, που είτε σε τραβάνε πίσω είτε δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα εξελιχθεί ομαλά, αρκεί να προσφέρεις τον ανάλογο χρόνο και τα ανάλογα συναισθήματα. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 21, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να αποφύγεις νευρικές εκδηλώσεις, για να μην ταράξεις την ισορροπία σου. Τα οικονομικά σου, από τις 24 και μετά που ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο, θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις καλύτερα και να μην ξεμυαλιστείς από άχρηστες προς το παρόν αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις την καταναλωτική σου μανία. Στον επαγγελματικό τομέα, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Οι κοινωνικές σου σχέσεις, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων με πολλά άτομα, θα σε βοηθήσουν τώρα να επιλέξεις τις πιο κατάλληλες για εσένα αλλαγές, σχετικά με την εργασία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσουν τα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο, αν είσαι Δίδυμος, ιδίως από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Λέοντα και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η γοητεία σου θα είναι εμφανής και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους. Στην ουσία, οι άλλοι θα αισθάνονται ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσένα και η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σου θα πάρει τον ανήφορο, χωρίς ωστόσο να απογειώνεται. Το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αλλά και θα ισορροπεί μέσα σου την ενεργητικότητα και την ανάγκη για συναναστροφές. Το ίδιο διάστημα θα ενεργοποιηθείς περισσότερο στους στόχους, που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν μέσα σου, και πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, που θα αφορούν κυρίως στην προσωπική σου ανάπτυξη. Προσοχή μόνο, να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά στις σχέσεις σου, αρκεί να μην στρέψεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο μήνας ξεκινάει τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο και θα νοιώσεις κάπως, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αισιόδοξα, χάρη στην ψυχοσύνθεσή σου. Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από την μεριά σου, θα εισπράξεις πέρα από την επιβράβευση και την υλική απολαβή που σου ανήκει. Θα έχεις έντονη την ικανότητα της κριτικής σκέψης, πράγμα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, περιορίζοντας την όποια ανώριμη και επιφανειακή συμπεριφορά. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα, οι ικανότητές σου θα είναι άκρως βελτιωμένες και θα σου επιτρέψουν να αναπτυχθείς σημαντικά στον τομέα της καριέρας σου. Όσο αφορά στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός, γιατί αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδά σου, θα πιεστείς και ίσως εγκλωβιστείς σε δύσκολες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα του μήνα θα είναι θετική και θα σε βοηθήσει να πορευτείς ανοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου