Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 2013

Αγάπη & Σχέσεις
Σε όλη την διάρκεια του Ιουλίου του 2013 θα έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή, θα είστε πολύ απασχολημένοι με τους άλλους, και θα έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον/την σύντροφό σας.
Τα πολύ έντονα βασικά σας ένστικτα θα χρειαστούν πολύ αδρεναλίνη: γιατί θα ζήσετε την περιπέτεια, την αγάπη, τον ανταγωνισμό και τους κινδύνους. Αυτά τα ένστικτα ίσως σας οδηγήσουν σε
Η τάση σας για πάθος θα γίνει περισσότερο έντονη, ιδίως στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου του 2013, όταν ο Άρης ενωθεί με τον Ερμή, τον κυβερνήτης της Παρθένου, και οι δύο σχηματίζουν μια πολύ αγχωτική, αλλά πολύ προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα σε σχέση με τον ερωτισμό της Παρθένου. Βάση αυτών υπάρχουν πιθανότητες να κάνετε μια επιφανειακή σχέση, προφανώς φευγαλέα, αλλά αυτή να
μετατραπεί σε μια έντονη και περίπλοκη ιστορία, η οποία μπορεί να προκαλέσει ταραχώδεις ή ψυχαναγκαστικές συγκρούσεις.
Τα πράγματα θα γίνουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μετά την 23 Ιουλίου 2013, όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μπαίνει στην Παρθένο, ενισχύοντας συναισθηματικές ανάγκες σας και ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να προσφέρετε.
Γενικά όλο το μήνα Ιούλιο 2013 και ειδικά η τελευταία εβδομάδα μπορεί να φέρει ξεχωριστές καταστάσεις στη συναισθηματική σας ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά
Όλη σας η προσοχή θα στραφεί σε κοινωνικές και ομαδικές εκδηλώσεις. Υπάρχουν έργα ή δραστηριότητες που θα οργανώσετε και στα οποία θα διαδραματίσετε έναν ηγετικό ρόλο. Είναι η κατάλληλη εποχή που θα μπορούσατε να ενταχθείτε σε ένα κλαμπ ή ένα σύλλογο, ίσως θα μπορούσατε να διοργανώσετε ένα συνέδριο, ένα συμπόσιο και ένα οποιοδήποτε άλλο είδος συλλογικής εκδήλωσης, ακόμη και με ένα ακροατήριο.
Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου του 2013 θα βρίσκεστε στη δίνη της δράσης και των σχεδίων για το μέλλον. Θα επιμείνετε σε ένα πρόγραμμα που θα αποδειχθεί δύσκολο να πραγματοποιηθεί ή ίσως θα επικεντρωθείτε στην επανάληψη ενός έργου που επίσης ασχοληθήκατε στο παρελθόν, αλλά δεν είχε καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα ή δεν είχε ολοκληρωθεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Γενικά θα έχετε πολλή δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο Δίας και ο Ήλιος θα κάνουν ομάδα με τον Ερμή δίνοντάς σας ενέργεια κι αισιοδοξία. Στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου του 2013 θα ενωθούν με τον Άρη και θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες και θα είστε γεμάτοι φιλοδοξία.
Τα άστρα θα έχουν μεγάλα σχέδια για σας. Χαμογελάστε τους και απολαύστε τα κατορθώματά τους.
Οικονομικά η κατάσταση θα βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου του 2013, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει και πλεόνασμα.
Φυσική κατάσταση και Ηθικό
Ίσως να μην αισθανθείτε πολύ καλά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ίσως να νιώσετε μια αίσθηση βραδύτητας, μια αδυναμία να συγκεντρωθείτε και να νιώσετε αδέξιοι και έλλειψη ικανότητας για επικοινωνία.
Δεν θα είναι τίποτα σοβαρό. Θα πρέπει να είστε περισσότεροι προσεκτικοί. Ο Ερμής ο κυβερνήτης της Παρθένου είναι ανάδρομος κι αυτό συμβαίνει περίπου τρεις φορές το χρόνο.
Συμβουλή για τον Παρθένο τον Ιούλιο του 2013
Χαλαρώστε και εκμεταλλευτείτε όλες σας τις ευκαιρίες.


μακρινούς τόπους ή σας δώσουν την επιθυμία να ταξιδέψετε. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιο ταξίδι για συναισθηματικό σκοπό ή να έχετε μια σχέση εξ αποστάσεως.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου