Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 2013

Αγάπη & Σχέσεις
Ο Ιούλιος του 2013 θα έχει ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με τον Άρη, τον κυβερνήτη του οίκου του Ζυγού των ζευγαριών, και την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, να βρίσκονταο σε ευνοϊκές θέσεις.
Ο Άρης μας λέει για ρομαντικά ταξίδια, για ιστορίες αγάπης εξ αποστάσεως ή για ταξίδια που έχουν γίνει για να δούμε το αγαπημένο μας πρόσωπο. Άλλες φορές επίσης μας λέει για πράγματα που έχουμε μοιραστεί όπως κοινές διανοητικές ή πνευματικές ανησυχίες, σχετικά με έννοιες ή ιδέες που μας φέρνουν πιο κοντά και πολλές φορές οδηγεί τη σχέση με μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η Αφροδίτη θα σας ενθαρρύνει να διασκεδάσετε με την παρέα σας, να κοινωνικοποιηθείτε, να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συγκεντρώσεις, συνέδρια ή σε παραστάσεις. Θα βρεθείτε δηλαδή σε περιβάλλοντα που μπορούν να σας δωθούν οι ευκαιρίες για να βρείτε μια νέα αγάπη ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας αν έχετε.
Από την άλλη πλευρά, τον Ιούλιο του 2013 φίλοι μπορούν να παίξουν ένα ρόλο διαμεσολαβητή συστήνοντάς σας σε κάποιον που ίσως βρεθεί στη ζωή σας για να κάνει το μέλλον σας καλύτερο ή τις σχέσεις σας να λειτουργήσουν καλύτερα στο μέλλον.
Η κατάσταση θα γίνει πιο έντονη και, ταυτόχρονα, πιο προκλητική στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου 2013. Στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι το διάστημα στο οποίο τα πιο σημαντικά γεγονότα του μήνα θα πραγματοποιηθούν. Και αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι ευτυχή, καθώς και ταραγμένα.
Καριέρα & Οικονομικά
Η καριέρα σας θα πάρει μια δυναμική στροφή. Θα έχετε την τάση να δηλώνετε την κυριαρχία σας με ένα πιο δυναμικό τρόπο, ενώ το κίνητρο για επιχειρήσεις και για το επάγγελμά σας θα είναι σε άνοδο.
Τον Ιούλιο του 2013, οι οίκοι που αντιπροσωπεύουν το επάγγελμα θα ενεργοποιηθούν πλήρως καθώς και ο οίκος της φήμης και της σταδιοδρομίας θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια.
Στον οίκο του Ζυγού της καριέρας του θα είναι ο Δίας, νεοαφιχθής, αλλά αποφασισμένος να ωθήσει τα πράγματα και να φέρει νέα ανοίγματα κατά το επόμενο έτος. Ο Ερμής, ο πολυμήχανος, ο οποίος φαίνεται να θέλει να επαναλάβει κάποια παλιότερα έργα ή να διευκρινίσει κάποια πράγματα που έχουν μείνει ασαφή. Ο Ήλιος, επίσης, θα τραβήξει την προσοχή πάνω σας, στα ταλέντα σας και τα επαγγελματικά προσόντα τα δύο πρώτα δεκαήμερα.
Προς τα μέσα του Ιουλίου 2013, στον οίκο του Ζυγού της καριέρας του θα εμφανιστεί ο Άρης, αποφασισμένος να αποδείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Μια πραγματικά ομάδα δυναμίτης, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο όταν είναι καλά συντονισμένη.
Μην περιμένετε ο Ιούλιος του 2013 να είναι ένας ειρηνικός μήνας! Ωστόσο, δεν είμαστε πολύ μακριά απ’ αυτό. Θα είναι ένας κουραστικός, αγχωτικός μήνας, με τσακωμούς, αλλά ταυτόχρονα με ευκαιρίες να πετύχετε μεγάλα πράγματα.
Οι προοπτικές φαίνονται καλές και σε οικονομικό επίπεδο.
Φυσική κατάσταση & Ηθικό
Βασικά, η φόρμα σας θα είναι καλή τον Ιούλιο του 2013. Αλλά θα υπάρξει πολύ άγχος. Θα είστε σε πλήρη ταχύτητα η οποία, μπορεί να σας οδηγήσει σε εξάντληση.
Το δεύτερο μέρος του μήνα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή, και την τελευταία εβδομάδα θα χρειαστεί ξεκάθαρα να πάρετε κάποια μέτρα για να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Προσπαθήστε να έχετε κάποια ξεκούραση και προστασία.
Συμβουλή για τον Ζυγό τον Ιούλιο του 2013
Αναζητείστε επαγγελματικές ευκαιρίες, μην διστάσετε!


ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου