Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Λεων - Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 2013



 Αγάπη & Σχέσεις
Θα είσαστε ανάμεσα σε ευτυχισμένους ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου: τον Ιούλιο του 2013, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα είναι ακριβώς στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει μεγάλη ικανότητα να μπορείτε να σαγηνεύετε τους άλλους και μια ιδιαίτερη ευκολία στις κοινωνικές επαφές. Θα κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση, θα προσελκύετε, θα κατακτάτε και θα ξέρετε πώς να συμπεριφέρεστε έτσι ώστε να είναι μια ευχάριστη παρέα για τους άλλους. Όλα αυτά θα αντανακλούν θετικά τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην ιδιωτική σας ζωή.

Θα έχετε γοητεία, σεξαπίλ και θα είστε ανοικτοί στην αγάπη και στον έντονο αισθησιασμό, ο οποίος θα γεμίζει τον αέρα με φερομόνες  και όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να έχετε μία άνετη περίοδο ευχάριστων αισθήσεων και συναισθηματικής αρμονίας.
Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, γιατί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου 2013 ενδέχεται να υπάρχουν και μικρά προβλήματα από καιρό σε καιρό. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια αγχωτική γωνία με τον Κρόνο, και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας καταλαβαίνει, ότι είναι κρύος και απόμακρος ή και ότι αντιτίθενται στις επιθυμίες σας. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώσετε ότι η μοίρα πηγαίνει εναντίον σας και ρίχνει εμπόδια στο δρόμο σας προς την ευτυχία. Αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά
Τα έργα σας θα κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός. Αν δεν έχετε σαφή σχέδια για το μέλλον ακόμη, τώρα είναι η ώρα να τα σχεδιάσετε.
Τον Ιούλιο του 2013 θα κάνετε καλή ομαδική δουλειά, η οποία θα είναι επωφελής για σας και τους συνεργάτες σας. Ρίξτε το βάρος σας σε μια ομάδα ή σε ένα σύνολο ανθρώπων, μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε και σε κοινωνικές δραστηριότητες, που να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και στόχους μ’ εσάς. Ο Ιούλιος του 2013 θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα συνεργαστείτε με άλλους και σε καμία περίπτωση δεν είστε μόνοι σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου του 2013 θα είναι το δεκαήμερο της επιτυχίας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί, θα θέλετε να λάμπετε και να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Θα ξεχωρίζετε ως ηγέτης και ως νικητής.
Προσοχή, όμως, γιατί κάποιες ανατροπές μπορεί να γίνουν αισθητές, ιδιαίτερα με τη μορφή ύπουλων επιθέσεων ή κάποια «στησίματα» να οργανωθούν από ανθρώπους στους οποίους δεν είσαστε ιδιαίτερα αρεστοί. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ιδιαίτερη σύνεση.
Τα χρήματα δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα τον Ιούλιο του 2013. Θα έχετε αρκετά ώστε να αισθάνεστε άνετα (όσο το επιτρέπει αυτό η οικονομική κρίση). Θα πρέπει να ελέγξετε όμως την τάση σας για σπατάλες στο τέλος του μήνα.
Φυσική κατάσταση & Ηθικό
Κάτω από τις απαλές ακτίνες της Αφροδίτης, τον Ιούλιο του 2013, το ηθικό θα είναι ακμαίο και όλα θα φαίνονται σχετικά εύκολα.
Μην πάψετε όμως να επαγρυπνείτε γιατί ακόμα κι αν έχετε ένα αισιόδοξο όραμα, σωματικά δεν θα είστε στην καλύτερη φόρμα σας.
Μην κουράζεστε υπερβολικά, μείνετε μακριά από μολύνσεις, τραυματισμούς και ατυχήματα. Αποφύγετε τις υπερβολές και μείνετε μακριά από διεγερτικά.
Συμβουλή για τον Λέοντα τον Ιούλιο του 2013
Να είστε προσεκτικοί εάν κάνετε μεγάλα ταξίδια και όταν ασχολείστε με ανθρώπους που είναι μακριά!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου