Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Στο Περιστέρι ολοκληρώνονται τα Βίκος Street Relays με δωρεάν συμμετοχή





Η αυλαία των Βίκος Street Relays για το 2019 πέφτει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι, με τη διοργάνωση ενός άκρως εορταστικού αγώνα, από τον Δήμο Περιστερίου και τον σύλλογο «Ερμής 1877».
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 4x1000μ. σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή) 10 ετών και άνω)
  • 4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
  • 4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Αμέσως μετά, γύρω στις 11, η δημοφιλής και πανέμορφη τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη live εμφάνιση.
Η συμμετοχή στο Βίκος Street Relays του Περιστερίου είναι δωρεάν και οι  εγγραφές γίνονται στο κέντρο εγγραφών, το κατάστημα της WATT+VOLT, Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 91, Περιστέρι τις εξής μέρες και ώρες:
Τετάρτη – Σάββατο 09:00 – 16:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-20.00 
H γραµµατεία του αγώνα, για εγγραφές αλλά και παράδοση υλικού, θα λειτουργήσει το Σάββατο 14/12 9.00-16.00 στο κατάστημα της WATT+VOLT και 17.00-21.00 στην
Κεντρική Πλατεία του Περιστερίου.  Την Κυριακή 15/12 θα λειτουργήσει στο
χώρο του αγώνα από τις 07.30 έως την ώρα έναρξης του.
Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://relays.gr/ 
https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/
https://www.instagram.com/street_relays/
https://twitter.com/StreetRelays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου