Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Αφαίρεση των παράνομων πινακίδων από κεντρικούς δρόμους του Αιγάλεω.




 Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο δήμος Αιγάλεω ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 30/09/19 επιχείρηση αφαίρεσης των παράνομων πινακίδων από κεντρικούς δρόμους του Αιγάλεω.

Τα συνεργεία , με καλαθοφόρα , αφαίρεσαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες και κάθε διαφημιστικό υλικό που υπάρχει σε κόμβους κεντρικών οδικών αρτηριών.

 
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια πρόσφατης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής και τέθηκε σε εφαρμογή άμεσα στο Αιγάλεω σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γιάννη Γκίκα.
«Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Η Αττική θα αλλάξει πρόσωπο - Καμία ανοχή στην παράνομη ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων που ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν την ασφάλεια των οδηγών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γκίκας μετά το τέλος της επιχείρησης δήλωσε:
"Μετά τη συνάντηση και τη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ξεκίνησε το πρωί η επιχείρηση αφαίρεσης των παράνομων πινακίδων από κεντρικούς δρόμους της πόλης μας.
Συνεργεία με καλαθοφόρα αφαίρεσαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες και κάθε διαφημιστικό υλικό που υπάρχει σε κόμβους κεντρικών οδικών αρτηριών, γιατί... "Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει έναν τόνο θεωρίας".
Να είναι το Αιγάλεω καθαρή πόλη, μας αφορά όλους!"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου