Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου “ΓΛΑΥΚΟΣ” - GLAFKOS RESTART !



Μια ακόμη κολυμβητική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της – μια χρονιά με αρκετές αλλαγές και εξελίξεις για τον Γλαύκο Περιστερίου. Κάποιες εξ αυτών αναμενόμενες κάποιες ομολογουμένως όχι. Μια χρονιά με παραιτήσεις & αποχωρήσεις αλλά και με νέες παρουσίες, τόσο στη Διοίκηση της ομάδας όσο και στο προπονητικό σύνολο της επικείμενης κολυμβητικής χρονιάς. Νέες παρουσίες με όρεξη , αγάπη και σεβασμό προς τους αθλητές και τους γονείς αλλά και προς τους ανθρώπους που μεριμνούν και παλεύουν, για το καλύτερο της ομάδας και το αύριο του συλλόγου.

Μοναδικός μας στόχος είναι η νέα σεζόν που θα ξεκινήσει να είναι δυναμική, με έναν Γλαύκο πρωταγωνιστή στα κολυμβητικά δρώμενα όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι πρώτοι προπονητές της ομάδας κος Βέζος Νίκος στην Κλασική και κος Σπυριούνης Γρηγόρης στην Τεχνική παραμένουν συνεπείς στις θέσεις τους και στο όραμα τους. Θα ιδρώσουν για μια ακόμα χρονιά την φανέλα τους, ώστε να αναδείξουν το όποιο ταλέντο υπάρχει σε κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Θα χαράξουν όπως κάνουν μέχρι σήμερα το αγωνιστικό μέλλον της ομάδος. Κτίζοντας τόσο στους νέους αθλητές που ανεβαίνουν αλλά και στο υπάρχον αθλητικό δυναμικό το οποίο συνεχίζει να ενισχύεται. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές προπονήτριες: Δαγρέ Βάσια, Ηλιοπούλου Σταυρούλα, Ρακοπούλου Φρόσω, Ασπράγκαθου Αναστασία και Βογιατζή Σάντυ.

Νέοι άνθρωπου θα πλαισιώσουν τους παραπάνω, κάποιοι παλιοί γνώριμοι όπως ο κος Αρσενίου Μενέλαος που θα αναλάβει το προαγωνιστικό τμήμα μαζί με τη κα Βογιατζή Χριστίνα καθώς επίσης και κα Γοργάκη Κατερίνα που θα επιστρέψει στα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης. Επίσης η ομάδα καλωσορίζει την Μαρία Κλάδη και τον Βασίλη Παπαμιχαλάκη που θα αναλάβουν τα τμήματα των Ακαδημιών.

Σκοπός της ομάδας ήταν και είναι να στελεχωθεί στο 100% από ανθρώπους που έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν ώστε οι αθλητές του Γλαύκου να μην σταματήσουν ποτέ να αγαπούν αυτό που κάνουν. Αυτό μόνο κάποιος που νιώθει την ίδια αγάπη μπορεί να το κάνει.

Για όλους εμάς στο Δ.Σ. αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι η «εκκίνηση» μιας δυνατής κούρσας. Ευχόμαστε να έχουμε όλους εσάς σύμμαχους καθ’ όλη την διάρκειά της  αλλά και στον τερματισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου