Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου: "Θλίψη μόνο με γέμισε η εικόνα, η στάση και το μήνυμα που αβίαστα προέκυψε για τις πολιτικούς και τις δημοσιογράφους προς την κοινωνία... "



Η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μπορείς να βρεις πολλά τεχνάσματα, αφού είσαι γυναίκα λέει ο Ευριπίδης. Δυστυχώς, αυτός ο Ιούλιος στέφεται ως ο μήνας του Μισογυνισμού και της απαξίωσης της Ελληνίδας πολιτικού, ως προς την "δυνατότητά" της να δρα... πολιτικά διότι πρώτον, έτσι το διατύπωσαν τα χείλη του νέου Πρωθυπουργού σε ευρωπαϊκή επήκοον αλλά και σε παγκόσμια.


Διότι δεύτερον, έμπειρες γυναίκες δημοσιογράφοι με εξαιρετικά δυσάρεστο αισθητικά και ουσιαστικά τρόπο το εξέπεμψαν ως κακό υπόδειγμα στάσης, αλλά και νέες "πολιτικοί" με θέσεις ευθύνης στην στρατηγική για την στήριξη της οικογένειας, θέτουν απαράδεκτες προϋποθέσεις, από όλες τις απόψεις, όπως πχ ηλικιακά κριτήρια, αλλά και έμπειρες πολιτικοί οι οποίες συναινούν δια της ηχηρής σιωπής τους στην επιβεβαίωση της παραδοχής του Ευριπίδη.


Δεν ξέρω, αν αυτό είχε στο νου του ο ΠτΔ στην δεξίωση που παρέθεσε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας διότι θλίψη μόνο με γέμισε η εικόνα, η στάση και το μήνυμα που αβίαστα προέκυψε για τις πολιτικούς και τις δημοσιογράφους προς την κοινωνία...


Τα "γυναικεία τεχνάσματα" αδικούν κατάφωρα τις γυναίκες πολιτικούς και δημοσιογράφους και thank you next...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου