Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ακόμα περισσότερα παιδιά έκαναν διακοπές στο Ίλιον αυτό το καλοκαίρι



 Ευχάριστα και δημιουργικά αξιοποίησαν τον χρόνο τους χίλια πεντακόσια (1.500) παιδιά αυτό το καλοκαίρι, μέσω των θερινών προγραμμάτων του Δήμου Ιλίου.

 Οι στοχευμένες δραστηριότητες, οι θεματικές ενότητες απασχόλησης, οι πολλές εκδρομές των προγραμμάτων «Παιδί & Θάλασσα», Καλοκαιρινό Camp και Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης και για παιδιά με αναπηρία, που υλοποιήθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό, έδωσαν την ευκαιρία σε παιδιά του Δημοτικού να χαλαρώσουν και να αναπτύξουν σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των προγραμμάτων επικράτησε ενθουσιασμός, κέφι και χαρά, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.


 Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η ικανοποίηση των γονέων και το χαμόγελο των παιδιών επιστρέφοντας στο σπίτι μας δίνει δύναμη όχι μόνο να συνεχίσουμε την υλοποίηση των θερινών προγραμμάτων απασχόλησης των παιδιών, αλλά να σχεδιάζουμε τη διεύρυνσή τους. Σε αυτό το πλαίσιο επεκτείναμε τη διάρκεια του Καλοκαιρινού Camp και φέτος καταφέραμε να φιλοξενήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά, προκειμένου να στηρίξουμε την οικογένεια. Στη συνέχεια, τα προγράμματά μας αξιολογήθηκαν από τους γονείς και τα μηνύματα που λάβαμε αφενός επιβραβεύουν την ποιότητά τους, αφετέρου επισημαίνουν πόσο σημαντική ανακούφιση και ενίσχυση αποτελούν.»











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου