Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Φίλοι του Πυριτιδοποιείου: Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν από νωρίς, στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και του Δήμου Αιγάλεω



Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση συλλογής ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών   και τηγανελαίων για ανακύκλωση, που έχει εκπονήσει       ο Δήμος Αιγάλεω και συνδιοργάνωσαν με το Σύλλογό Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" στο Πρώην 6ο Δημοτικό Σχολείο.


🔹Η δράση εντάσσεται στο συνεχιζόμενο πρόγραμμα ανακύκλωσης, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2018 ο Δήμος μας.
Πραγματοποιείται κάθε φορά σε νέα γειτονιά και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση πρώτων υλών.
Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν οι συγκεκριμένες δράσεις. Με την συμμετοχή του Συλλόγου θέλαμε να κινητοποιήσουμε τους φίλους και τα μέλη μας στην προσπάθεια αυτή, φέρνοντας, τα ανακυκλώσιμα απόβλητα, στο σημείο συγκέντρωσης.
Είναι καθήκον όλων μας... ή συμμετοχή στην ανακύκλωση.


🔹 Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν από νωρίς, στο κάλεσμα μας και μετέφεραν περισσότερα από 600 κιλά ανακυκλώσιμα, με Ι.Χ ή με μεταφορικά μέσα του δήμου,
ακόμα και με τα πόδια, στο σημείο συνάντησης.
Έγιναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για την καθημερινότητα μας,
με ιδέες και προοπτική.


🔹 Στη δράση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Νίκος Νικητάκης, Κώστας Φίλης, ο Πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, η Διευθύντρια καθαριότητας & ανακύκλωσης κ.Βάσω Σιδηροπούλου, η Προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος Σοφία Κορμέντζα, ο Γ. Γραμματέας του αθλητικού συλλόγου Αιγάλεω Α.Ο κ. Βασίλης Μέρτογλου, το μέλος του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγάλεω κ. Άννα Ευαγγελίδη, & άλλοι.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Μπέσης                       Γραμματέας
                                                   Σωτήρης Λίβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου