Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Πετρούπολης - Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ




 Ο Δήμος Πετρούπολης, για πρώτη φορά φέτος, προχωρά στην διοργάνωση ενός ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος, με τίτλο “Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ”.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται με την ευκαιρία εορτασμού του Πολιούχου της Πετρούπολης Αγίου Δημητρίου και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, από τις 17:00 έως τις 20:30 το βράδυ, κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου 25ης Μαρτίου και στην περιοχή της Αγ. Τριάδας.

Στην ιδιαίτερη αυτή γιορτή, τα τμήματα του Δήμου Πετρούπολης (παραδοσιακοί χοροί, εικαστικά, Φιλαρμονική, Δημοτικό Ωδείο κλπ.), οι Εθνικοτοπικοί φορείς και οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, με περίσσιο μεράκι έχουν οργανώσει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων (με χορό, μουσική, τραγούδι, κεράσματα κλπ.) και θα χαρίσουν στους πολίτες ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, με αποκορύφωμα την συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου, στις 20:30, στην Πλατεία Ηρώ.


Ειδικά τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά σε ποικίλα δρώμενα και να ψυχαγωγηθούν μέσα από ενδιαφέρουσες δράσεις/θεάματα (παρακολούθηση παράστασης Καραγκιόζη, face painting, μπαλονοκατασκευές, street tennis κλπ.).

Από το δήμο Πετρούπολης τονίζεται:

"Καλούμε όλους τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να απολαύσουν τα πολιτιστικά/αθλητικά δρώμενα και να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης μας, με την ελπίδα ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση θα καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη μας."

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου