Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση για τροπολογία συντάξεων - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πίεση που άσκησε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, με τις μαραθώνιες διαδηλώσεις σ΄ όλη την Ελλάδα (πάνω από 60), με μπροστάρη την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) με αίτημα ΑΙΧΜΗΣ:

Να καταργηθεί ο νόμος 4387/16 (ν. Κατρούγκαλου) έχει αναστατώσει και δημιουργήσει προβλήματα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την υποχρεώνει σε συνεχείς αναδιπλώσεις. Από τον Πρωθυπουργό, υπουργούς και παρατρεχάμενους προβαίνουν σε συνεχείς δηλώσεις ότι δήθεν: ¨θα καταργήσουμε τον νόμο¨, ¨θα το πάμε για υλοποίηση παραπέρα¨ ¨δεν θα περικόψουμε άλλο τις συντάξεις¨ και άλλα ευτράπελα.

Το ίδιο εμφανίζεται και η Ν.Δ. Ενώ όταν ήταν Κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τους άλλους κολαούζους, μας ¨ΓΔΑΡΑΝΕ¨, τώρα που οσμίζεται ξανά επάνοδο στην Κυβέρνηση, τάχα μου είναι ενάντια στις νέες περικοπές.

Κάνει δηλ. ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν. Διατυμπανίζει βέβαια ότι το ¨ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ¨ δηλ. ότι ψηφίζουν οι προηγούμενοι δεν το αλλάζουν οι επόμενοι. Ενώ ο νόμος 4387/16 και η εφαρμογή του είναι όρος απαράβατος των αξιολογήσεων και του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν μαζί, προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, να μας καθησυχάσουν, φοβούμενοι την οργανωμένη λαϊκή οργή μας.
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Οι Συνταξιούχοι πρέπει να πιστέψουν στη δύναμη τους, να συσπειρωθούν στα σωματεία τους. Να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες. Να εμπιστευτούν την ΣΕΑ, τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία.
Να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες.

Στηρίζουμε την τροπολογία που κατάθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για κατάργηση του ν. 4387/16.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ν. 4387/16
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ!

Υ.Γ.  Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση γιατί με τροπολογία της που ισχύει από σήμερα 10/07/18, για όσους έχουν καταθέσει και όσους καταθέτουν για σύνταξη, όταν μετά από πολλούς μήνες τους βγει να πληρωθούν, με το έτσι θέλω θα αφαιρεί από την πληρωμή 1μηνιάτικο. Δηλ. κατάθεσες για σύνταξη π.χ. την 01/10/17 θα πληρωθείς από 01/11/17.
ΑΙΣΧΟΣ!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683
MAIL:ssikaegaleo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου