Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

4η Μάη 2018, Παρασκευή - «Ζωγραφίζουμε ένα αισιόδοξο μέλλον»


Την Παρασκευή 4/5/2018 από της 11:00 π.μ. έως της 20:00 μ.μ.


στην πλατεία Συντάγματος, η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. σε συνεργασία με την Coco-Mat,
ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον»

Με πολλή μουσική, χορευτικά και, δια δραστικά παιχνίδια, κλόουν, & ο Μάγος Ελοχιμ, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια, για να Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον .

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις πολλές υφασμάτινες καρδιές, στις οποίες, θα ζωγραφίσουν και θα μπορούν να γράψουν το μήνυμά τους, σε συνδυασμό με τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.

Ένα τεράστιο κομμάτι ύφασμα θα μας περιμένει μαζί με το Βανάκι & ξύλιναποδήλατα, για να ζωγραφιστούν και αυτά για να μεταφέρουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλο τον κόσμο, και τέλος στρώματα από τη δράση COCO-MAT Cares, για έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.
Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες .
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου.

Συνεργάτες σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτήν την δράση χαράς και δημιουργίας, η εταιρία Coco-Μat, η Top Sound Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων ,η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου KoeiKan Academy & ο Δημήτρης Καφετζής Στούντιο Φωτογραφίας dk .

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Παρασκευή 4/5/2018 από της 11:00 π.μ. έως της 20:00μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για να γίνουμε όλοι παιδιά και να «Ζωγραφίζουμε ένα αισιόδοξο μέλλον».
Εσείς θα είστε Μαζί μας ;

Σας περιμένουμε ! Να Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον
Γιατί εμείς μαζί με όλους εσάς «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός


Με εκτίμηση
Η ομάδα της ΓΕΦΥΡΑ Ζωής


https://www.facebook.com/events/445855512502820/

https://www.facebook.com/cocomat.gr/

https://www.facebook.com/%CE%93%CE%AD%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%96%CF%89%CE%AE%CF%82-472583272785212/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου