Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ



Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τιμήθηκαν την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, 11 αθλητές και 9 προπονητές του Δήμου Αιγάλεω που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις το 2017 με τις εθνικές μας ομάδες.


Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι αθλητές κ.κ. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Παναγιώτης Μπολάνος, Μαρία-Ελένη Χαλδαίου, Κωνσταντίνος Παπαδάτος, Παναγιώτης-Ορφέας Γιενκιανίδης, Μαρία Τζάνου, Βασίλης Σουρλής, Γρηγόρης Πιέτρης, Βασιλική Σταματάκη και Ιωσήφ Τζουγανάκης και οι προπονητές κ.κ. Δημήτρης Καρβέλας, Εύα Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Ξιάρχος, Ελισάβετ Τσολακίδου, Γιώργος Μανιάτης, Πέτρος Βραχνός, Θανάσης Γιαννόπουλος, Βασιλική Σκαράκη και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Ευαγγελάτος.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννα Χριστόγλου υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν και τόνισε πως είναι υποχρέωση του Δήμου και της πολιτείας να τις επιβραβεύει.

 Τα βραβεία απένειμαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Θεόδωρος Σχινάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης και Κώστας Φίλης, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Γκίκας (Συμμαχία για το Αιγάλεω) και Λάμπρος Σκλαβούνος (Αιγάλεω νέα εποχή) και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παντελής Βαϊνάς, Μάκης Ζάχαρης, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου-Γιαννουλάτου, Ηλίας Μάνδρος, Δημήτρης Μπέσης και Τάσος Σαράντου, ο προπονητής μπάσκετ κ.κ. Γιώργος Καλαφατάκης, ο πρώην παίχτης των ομάδων Αιγάλεω Α.Ο. και ΜΕΛΑΣ-Άγιος Ελευθέριος και σήμερα επιτυχημένος καλλιτέχνης κ. Χρήστος Χολίδης, αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου κ.κ. Μανώλης Φίλιππας, Βασίλης Μέρτογλου και Παναγιώτης Κοκκίνης.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προπονητής μπάσκετ κ. Άκης Παπαδάκης, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων, αθλητές και πλήθος κόσμου.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου