Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την κοπή πίτας των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης, στην αίθουσα δεξιώσεων του Άπολις.

Οι εκδηλώσεις είχαν για άλλη μία χρόνια τεράστια απήχηση, καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 550 μέλη των ΚΑΠΗ, που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς.

    Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Σίμος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πρόνοιας, Ανθή Ζορμπά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Φιλίππου καθώς και η Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Ρούλα Κανέλλη.

Επίσης, παρευρέθησαν και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. 

    Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΚΑΠΗ, Γεώργιο Γερασιμίδη, τα μέλη και τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ, που κρατούν ζωντανές τις δομές αυτές. Τόνισε, επίσης, ότι η Δημοτική Αρχή δε θα σταματήσει να στέκεται στο πλευρό της Γ΄ ηλικίας και να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου τα ΚΑΠΗ της πόλης να ενισχύουν και να αναβαθμίζουν τις δράσεις τους. 
    Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η απονομή αναμνηστικών δώρων και επαίνων στους εκπροσώπους και στις επιτροπές για την εθελοντική στήριξη στην λειτουργία των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου